Speciel teams fejlede på Fyn

SønderjyskE tabte aftenens lokalopgør hos Odense Bulldogs med 1-5. En dårlig kamp af sønderjyderne, der slap meget dårligt fra spillet i special teams, over- og undertal. Allerede lørdag kan der hentes revanche, når det kl. 17.00 er kampstart hjemme i Frøs Arena mod Herlev Eagles.

I spillet fem mod fem endte SønderjyskE faktisk aftenens kamp bedst. Nicolai Bryhnisveen scorede sit tredje sæsonmål efter godt forarbejde af Villiam Haag. SønderjyskE’s reducering faldt i tredje periode, og var kampens eneste scoring uden en spiller i udvisningsboksen. De to første udvisninger i kampen til SønderjyskE benyttede Odense til at score to powerplay-mål. Helt galt gik det senere i første periode, hvor SønderjyskE fik kampens første powerplay. I stedet slog Odense kontra og scorede i undertal. Efter fynboerne i starten af anden periode scorede til 4-0 i powerplay blev Nicolaj Henriksen erstattet med Patrick Galbraith.

Galbraith måtte en enkelt gang hente pucken ud af nettet, og denne gang efter endnu et mål af fynboerne i undertal. Det gælder om at komme hurtigt hjem og i seng, da Herlev er næste opgave. To kampe på under 24 timer. Til kampen lørdag er der “Toss-a-bear”, hvor supporterne sælger bamser til gode formål. Bamser, der kastes på isen ved første SønderjyskE-mål.

Odense – SønderjyskE 5-1 (3-0, 1-0, 1-1)
06.03 1-0 Markus Jensen (Skvorcovs, Merezhko) PP
12.19 2-0 Gunars Skvorcovs (Merezhko, Thörnberg) PP
17.02 3-0 Otto Nieminen ( Skvorcovs, Merezhko) SH
22.06 4-0 Igor Merezhko (Skvorcovs, Thörnberg) PP
45.41 4-1 Nicolai Bryhnisveen (Haag)
54.16 5-1 Otto Nieminen (Hansen) SH
Udv.: OB 5×2, SE 6×2