én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE vendte og vandt første DM-semifinale

Annonce

SønderjyskE vendte 0-2 til en flot 3-2-sejr hos Rungsted Seier Capital, og dermed fører de lyseblå 1-0 i DM-semifinaleserien.

En skidt første periode blev vekslet til to gode perioder efterfølgende, og den ligning gav en dejlig 3-2-sejr. Og så fungerede special teams, spillet i over- og undertal var eminent i aftes. Steffen Frank endte med at blive matchvinder.

Faktisk startede Steffen Frank nærmest kampen i udvisningsboksen. Efter lidt over to minutter røg han ud to minutter, og da var SønderjyskE allerede bagud 0-1. Værterne scorede efter blot 45 sekunder, og dermed fik sønderjyderne en grufuld start på serien. Rungsteds supertekniker, Mattias Persson fordoblede hjemmeholdets føring efter 17 minutter. Måske SønderjyskE lige skulle i omdrejninger efter den lange kamppause, men for Rungsted havde den været lige så lang, efter de vandt 4-0 i kampe over Rødovre Mighty Bulls.

Udvisningerne sad generelt lidt løst i forhold til linjen, man så i kvartfinalerne. SønderjyskE overlevede tre gange i undertal i første periode, og da de lyseblå fik muligheden i powerplay i starten af anden periode lå pucken kort efter i Rungsted-målet. Cam Brown opsnappede pucken og serverede den til Matt Salhany, som smækkede den sikkert i kassen.

Trenden med de gode anden perioder i kvartfinalen mod Herning Blue Fox fortsatte i dag. Også i kampens andet powerplay scorede SønderjyskE nemlig. To overtalsmål scoret på blot 39 sekunders overtal. Det kan ikke gøres meget bedre. Denne gang opsnappede Brendan Harms en løs puck, og inde foran mål eksekverede Victor Rollin Carlsson sikkert til 2-2.

Momentum tilhørte nu SønderjyskE, og resten af kampen gik tingene stille og roligt SønderjyskE’s vej. Midt i tredje periode faldt sejrsmålet under en afventende Rungsted-uvdivsning. Mads Eller tog keeperens udsyn, og Steffen Frank sendte ind i målhjørnet til stor jubel på udeholdets bænk.

Slutminutterne blev hektiske med flere spillere i udvisningsboksen, men boxplayet foran en veloplagt Patrick Galbraith i SønderjyskE-målet holdt stand. Mange troede kampen var fløjtet af, men William Boysen kom 0,4 sekund før slutfløjtet lidt før i bad for at løbe på isen under lidt tumult. Det kunne ikke ødelægge festen og jublen over en flot sejr.

– Det her var én kamp, og der er lang vej endnu. Nu skal vi holde hovedet koldt og spille vores eget spil, sagde matchvinder Steffen Frank til TV 2 Sport efter kampen.

Næste opgør er fredag aften allerede kl. 16.50 hjemme i Frøs Arena. En kamp, som streames på metalligaen.dk. Allerede kl. 15.50 varmer vi op på vores Facebook-side med liveoptakt.

Rungsted – SønderjyskE 2-3 (2-0, 0-2, 0-1)
00.45 1-0 Charlie Sarault (Jensen, Persson)
16.42 2-0 Mattias Persson (Hanna)
21.03 2-1 Matt Salhany (Brown, Bejmo) PP
30.19 2-2 Victor Rollin Carlsson (Harms, Boysen) PP
50.48 2-3 Steffen Frank (Prapavessis)
Game misc.: William Boysen, SE
Udv.: RSC 6×2, SE 7×2 + 1×5
Skud: 22-16

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke