SønderjyskE straffet af fynsk powerplay

SønderjyskE var længe foran i den fjerde kvartfinalekamp mod Odense Bulldogs, men fynboerne vendte kampen på hovedet med fire powerplaymål. Dermed står der 2-2 i kampe, inden kamp fem søndag kl. 17.30 i Vojens.

Det var på mange måder et unødvendigt nederlag. Godt nok scorede Odense et par flotte powerplay-mål, men flere af udvisningerne var aldeles unødvendige. Det straffede et kynisk hundekobbel fra den fynske hovedstad.

SønderjyskE fik en optimal start på kampen, da Mike Szmatula i powerplay sendte SønderjyskE i front 1-0 efter fire minutter. På målet var der assist til Cam Brown og Anton Öhman. Sidstnævnte var tilbage i holdopstillingen igen, men desværre sad Mike Little ude i dagens kamp.

Efter et kvarter fik Odense udignet, men Matt Salhany havde inden første periode var slut sørget for 2-1. Hver gang SønderjyskE kom foran svarede Odense igen i powerplay. Hjemmeholdets mål til 2-2 midt i kampen gav værterne momentum for første gang i kampen, og netop som Odense kom længere frem på banen slog Yannick Vedel til på en kontra. Dermed stod der 3-2 inden tredje periode. Her slog Odense til med to powerplay-mål tidligt i perioden, og 4-3-føringen forsvarede fynboerne resten af kampen.