én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE lancerer ny hjemmeside i samarbejde med Ballum IT

Annonce

Udviklingsarbejdet har stået på i snart et år, og fra i dag kl. 14.00 kan alle SønderjyskE fans glæde sig til at ”surfe rundt” på en ny hjemmeside, som er blevet til i et tæt samarbejde med Ballum IT.

Hos SønderjyskE er marketingchef Kell Haugaard glad for resultatet:

– Det har været en spændende proces, og vi er meget tilfredse og stolte over at vi nu kan præsentere en flot og indbydende hjemmeside. Det har været en hjørnesten i strategiplanen, at den nye hjemmeside skal favne og samle alle aktiviteter i landsdelsprojektet SønderjyskE. Det er selvfølgelig først og fremmest sportsnyhederne; men også erhvervsområdet har fået en kraftig opgradering.

– Vi har samlet alle erhvervsrelaterede aktiviteter i et nyt business-univers, hvor erhvervsvirksomhederne både kan handle med de lyseblå fans og indbyrdes med hinanden. Hertil har SønderjyskE via SUSAM et unikt tilbud til erhvervslivet på en række attraktive indkøbskategorier, siger Kell Haugaard.

Den nye hjemmeside er udviklet sammen med Ballum IT, og her er direktør og indehaver Rene Christensen også meget tilfreds:

– For os har det været vigtigt at se hjemmesiden fra flere forskellige synspunkter, nemlig som fan, som nuværende sponsor og som potentiel sponsor.

– Hjemmesiden skal være et værktøj for flere målgrupper. Fansene skal have nem adgang til de seneste nyheder og resultater. De skal kunne finde data om deres favorithold på en nem måde, og vi vil imødekomme at SønderjyskEs fans har forskellige sportslige interesser.

– Vi er overbeviste om, at de korrekte sponsorværktøjer vil gavne både sponsorerne og SønderjyskE. Sponsorater er et parløb, og SønderjyskE’s fornemmeste opgave er at hjælpe sponsorerne med at drage nytte af at være med i et stort netværk. Vi ønsker kort og godt at SønderjyskE’s nye hjemmeside kan hjælpe med at øge sponsorernes omsætning, understreger Rene Christensen.

SønderjyskEs fans får som noget helt nyt mulighed for at bygge deres egen hjemmeside, fortæller Kell Haugaard:

– Vi vil gerne give vores mange fans en mulighed for at personliggøre deres egen SønderjyskE.dk. Fansene har forskellige præferencer, og derfor kan de enkelt tilpasse deres egen såkaldte landingpage alt efter om hovedinteressen er håndbold, fodbold eller ishockey. På denne måde kommer man hurtigt og effektivt til det sportsområde, som hjertet banker stærkest for.
Vi har været meget imponerede over processen og samarbejdet med Ballum IT. På godt jysk er det folk, som er knaldhamrende dygtige til de, de gør. Ballum IT er kommet med fantastisk energi, knowhow og en løsningsorienteret tilgang til tingene. Og igen er det vores grafiske designpartner, Grassat, som har arbejdet med det visuelle og designmæssige. Vi håber at den nye SønderjyskE.dk bliver godt modtaget af de lyseblå fans, slutter Kell Haugaard.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke