Søg

SønderjyskE henter canadisk back

Kell Haugaard, 8. juni 2017, kl. 5:30

SønderjyskE henter canadisk back

Jace Coyle er håndplukket til at forstærke sønderjydernes special teams formationer.

SønderjyskE Ishockey mangler efter ”signingen” af den stærke, canadiske back nu kun at finde yderligere to ”imports”, hvorefter det lyseblå holdkort er på plads til sæsonstart.
27årige Jace Coyle har prøvet lidt af hvert i sin ishockeykarriere. Han har trådt sine barneskøjter i de nordamerikanske ligaer, hvor det bl.a. er blevet til et ophold i AHL klubben Texas Stars. I de seneste sæsoner har han huseret i Europa med Aalborg Pirates i 2014/15 og herefter et par sæsoner i England.

Nu drejer kompasnålen igen mod Europa, Danmark og SønderjyskE, hvor sportschef Kim Lykkeskov står parat til at byde velkommen:
– Vi har i Jace Coyle fundet den spillende back, vi har ledt efter. Han spiller samtidigt med højre fatning, og kommer til at passe perfekt i special teams situationerne (over – og undertalsspillet, også kaldet power play og penalty killing, red.). Vi får flere strenge at spille på, da han også er et stærkt, offensivt våben.

– Jace Coyle er en type, der også ”kan tage fra”, når det handler om det fysiske spil. Han har et godt skøjteløb, og oven i hatten fortæller vores kontakter og netværk om en spiller med et flot renommé. Han er god i omklædningsrummet, og kommer bare til at passe super godt ind i truppen, fastslår Kim Lykkeskov.

Jace Coyle forventes at ankomme til Danmark i begyndelsen af august med kone og barn. Han skal være far i juli, lyder bulletinerne fra Canada.

Fakta Jace Coyle
Alder:             27 år (24.05. 1990)
Højde:            183 cm.
Vægt:             91 kg.
Position:         Back
Fatning:          Højre
Kontrakt:        Sæson 2017/18
Trøjenr:           4
Statistik:         www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Medicine Hat Tigers, Texas Stars, Idaho Steelheads, Fort Wayne Comets, Lake Erie Monsters, Aalborg Pirates, Sheffield Steelers, Quad City Mallards


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus