Søg

SønderjyskE er godt på vej

Jesper Klitgaard, 2. september 2017, kl. 14:00

SønderjyskE ishockey leverede fredag aften en flot kamp og en rigtig god arbejdsindsats, da det blev til en sikker 4-1 sejr i den sidste træningskamp på hjemmebane. Derfor var det en flok tilfredse spillere, som efter træningskampen mod Herning Blue Fox kunne gøre status over holdets fremskridt. En af disse var en storsvedende Anders Førster, som allerede kort efter kampen så frem imod de næste opgaver som holdet står overfor:

Vi spiller en god kamp og synes også at vi holder et højt tempo i alle tre perioder, på nær et par minutter i anden periode. Det viser at vi indtil nu har lagt yderligere lag på vores niveau, og det er også det vi fortsat vil forsøge at gøre når vi møder Aalborg på søndag. Vi vil gerne fortsætte med være aggressive, hårdt arbejdende og angribe vores modstander højt oppe på banen

lød det fra Førster, og af samme opfattelse var Cheftræner Dan Ceman, som igen havde set sit hold spille den aggressive form for ishockey som han og resten af den sportslige ledelse ønsker at implementere til denne sæson. SønderjyskE har igennem hårde træninger og de indtil nu spillede træningskampe formået at udvikle deres spil og Dan Ceman er forventningsfuld i forhold til morgendagens kamp

Vi skal ud og teste vores nye system når vi spiller på udebane. Man kan godt have en lille tendens til at spille en smule mere passiv når man spiller på andre baner, men vi ønsker at spille det spil med det fysiske udtryk og den aggressive stil som vi har trænet indtil nu og som vi har udviklet gennem de sidste par kampe. Jeg er spændt på at se hvor vi står rent fysisk, idet det er første gang i år at vi skal spille to kampe så tæt på hinanden.

SønderjyskE spiller deres sidste træningskamp søndag kl. 15:00, hvor Aalborg agerer værter. Vi følger op på kampen med reaktioner på SønderjyskE’s hjemmeside.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus