én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE går i kamp for Danmarks veteraner

Annonce

I et tæt samarbejde med DIF Soldaterprojekt i Danmarks Idrætsforbund arrangerer Sønderjyske hyldestkampe for danske krigsveteraner. Det sker når, Veteran Match 2022 afvikles over hele landet i september måned.

 

Med afsæt i Flagdagen d. 5. september går toppen af dansk fodbold, ishockey og håndbold sammen om at styrke indsatsen for Danmarks veteraner.

 

Det sker, når Veteran Match afvikles over hele landet for at hylde, anerkende og hjælpe de mennesker, der har betalt en ultimativ pris for at kæmpe for Danmark i verdens brændpunkter.

 

Veteran Match som koncept favner en jobmatch-dag, hvor arbejdsledige veteraner hjælpes i job, og et matchday-event, hvor veteranerne hyldes og anerkendes på sportens arenaer.

 

Vi i SønderjyskE er med i initiativet og dedikerer hjemmekampe i både ishockey, håndbold og fodbold til Danmarks veteraner. En del af de danske veteraner er vendt hjem fra hårde missioner i krigszoner med ar på krop og sjæl, og de fortjener anerkendelse for deres indsats.

Det markerer vi med forskellige tiltag i haller og på stadion efter inspiration fra Remembrance Day i Premier League.

Følgende kampe er dedikeret til landets skadede veteraner:

SønderjyskE Ishockey – Odense Bulldogs, 11/9 kl. 15:00, Frøs Arena

SønderjyskE Herrehåndbold – Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, 11/9 kl. 16:00, Broager Sparekasse Skansen

SønderjyskE Fodbold – Vendsyssel FF, 19/9 kl. 19:00, Sydbank Park

 

I forbindelse med hyldestkampen vil der desuden blive rejst penge fra salg af pins, ligesom game worn og/eller signerede spillertrøjer senere vil blive bortauktioneret, og overskuddet går direkte til foreningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner ude i foreningslivet.

 

”Anerkendelsen af Danmarks veteraner er en helt afgørende del af vores Veteran Match-koncept. Veteranerne har kæmpet for vores land i verdens brændpunkter, og desværre vender en del af dem hjem til en svær hverdag med ar på krop og sjæl. De fortjener støtte og anerkendelse, og her har professionelle sportsklubber noget helt særligt at byde ind med. I DIF er vi taknemmelige for, at så mange klubber i år er med til at hylde veteranerne. Det bliver stort og rørende at opleve,” siger Frans Hammer, næstformand i DIF og medlem af styregruppen bag Veteran Match.

 

Er du veteran og interesseret i at være en del af Veteran Match 2022, kan du tilmelde dig arrangement i Vojens, Sønderborg eller Haderslev via link på Veteran Match-hjemmesiden: www.veteranmatch.dk

 

For mere info om Veteran Match 2022 i SønderjyskE: Marketingkoordinator, Claes Dons Johansen

 

For generel info om Veteran Match 2022: Projektleder i DIF Soldaterprojekt, Katrine Marslew Fritzen, kfr@dif.dk, 61261482

 

FAKTA

 

Kort om Veteran Match

 

Formålet med Veteran Match 2022 er at hylde de danske soldaterveteraner og skabe gode rammer for at få dem ud på arbejdsmarkedet.

 

Bag Veteran Match står DIF Soldaterprojekt, alle fodboldklubber fra Superligaen, hele Metal Ligaen (ishockey), stort set alle klubber fra HTH Herreligaen (håndbold) samt en række kommuner over hele landet.

 

Poul Due Jensens Fond / Grundfos Fonden bidrager med økonomisk støtte til at finansiere Veteran Match.

I alt bliver der i september og primo oktober afviklet 35 hyldestkampe fordelt på 3F Superliga, NordicBet Ligaen Metal Ligaen og HTH Herreligaen.

Derudover bliver der afviklet otte jobmatch-dage i Ringsted, Odense, København, Aarhus, Viborg, Aalborg, Farum og Herning.

 

Læs mere på www.veteranmatch.dk

Tilmelding for veteraner sker via https://www.dif.dk/samfundsansvar/veteran-match/hyldestkampe

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke