SønderjyskE formåede ikke at ødelægge festen

Der var stor festivitas til dagens kamp mellem Herning Blue Fox og gæsterne SønderjyskE. Hjemmeholdet fejrede jubilæum i supporterklubben og back-veteranen Daniel Nielsen blev hyldet for de rekordmange kampe i den danske liga. SønderjyskE formåede dog ikke at ødelægge festen, da værterne vandt 3-1.

Efter den flotte udesejr fredag aften i Frederikshavn jagtede SønderjyskE den anden udesejr mod et tophold på under 48 timer. En sejr, som kunne sende de lyseblå op på andenpladsen, men sådan gik det desværre ikke. En lidt skidt første periode, som SønderjyskE tabte med to mål, blev for meget at indhente resten af kampen.

Herning var det bedste hold i første periode, hvor midtjyderne også dominerede på skudstatistikken med 15-6. SønderjyskE arbjedede sig dog stille og roligt tilbage i opgøret igen. Cam Brown fik reduceret efter 33 minutter, og lidt senere ramte Mike Little trekantsammenføjningen. Det var noget nær det tætteste SønderjyskE kom på en udligning til 2-2. Med seks minutter tilbage fik SønderjyskE kampens eneste powerplay, men Herning forsvarede sig godt foran Emil Kruses mål. Og da Nicolaj Henriksen blev erstattet med en markspiller til sidst i kampen scorede Herning til slutresultatet i tomt mål.

Der er nu landskamppause, hvor spillerne kan puste lidt ud. Martin Eskildsen og resten af A-landsholdet skal dog spille en række kampe. Blandt andet fredag 12. november kl. 19.00 i Vojens, hvor Letland er modstanderen. Følg med de kommende dage, hvor vi vil give landskampen omtale.

Herning – SønderjyskE 3-1 (2-0, 0-1, 1-0)
10.48 1-0 Joachim Linnet (Nielsen, Jensen)
17.49 2-0 PAtrick Madsen (Bau, Drugge)
33.05 2-1 Cam Brown (Foget)
58.38 3-1 Miska Humaloja (Nielsen)
Udv.: HBF 2×2, SE 3×2
Skud: 31-23