Søg

SønderjyskE bragte sig foran med to

Per Jessen, 6. marts 2016, kl. 23:18

Det var først helt hen mod kampens slutning, at der blev prikket hul på de to stærke målmænd, da Aalborg Pirates her til aften agerede værter for de forsvarende danske mestre fra Sønderjyske. Det blev dog gæsterne, som med en god afslutning på kampen, kunne drage fordel af det spillemæssige overtal og tage en 2-1 sejr og dermed en 2-0 føring i serien

Det var SønderjyskE som sad på kampen fra start. Scott Campbell og Kim Lykkeskov havde begge muligheder for at få bragt gæsterne foran, men Marcus Lundell i Aalborg målet, stod godt i vejen gennem hele første periode.
SønderjyskE var ligesom den første kamp i i Vojens, overlegen i puckbesiddelse og havde dermed også en stor del af spillet. Især kæden med Zajac, Lee og Campbell var her der og alle vegne, og skabte flere farlige situationer, men uden dog lige at kunne få pucken prikket í nettet.
Aalborg var sjældne gæster i den SønderjyskE defensive zone, men fik alligevel skabt et par farlige situationer. Tættest på var Nicolai Meyer, men hans skud blev flot grebet ud af Joni Myllykoski.
Sidst i perioden sad SønderjyskE igen tungt på spillet, og igen var det Zajac-kæden som gang på gang huserede foran Aalborgs mål, men pucken ville ikke ind i første periode.

Billedet var det samme igennem anden periode, hvor det var SønderjyskE som sad på spillet. Galbraith viste offervilje og blokerede skud, Førster viste fysik og tacklede godt ud, og Joni Myllykoski tog sig af de få chancer som piraterne fik.
Offensivt fik SønderjyskE ikke prikket hul på Marcus Lundell, men havde mange gode forsøg. Tættest på var Michael Eskesen, som var listet med frem i en, om man vil, “Eske-classic”, men hans afslutning tog overliggeren og sprang i spil igen.

Tredje periode startede som de to forrige, dog var intensiteten knap så prangende som i første og anden periode, og slet ikke som kampen i fredags. Sønderjyske havde mange skud på mål, men Marcus Lundell stod en glimrende kamp i piraternes mål. Både Mads Lund og Cory Quirk havde et par store chancer, men ind ville pucken ikke.
Det ville den til gengæld for Aalborg, da Olle Liss på en godt skud fik bragt hjemmeholdet foran, men Thomas Spelling fik på sin egen retur, bragt balance i regnskabet allerede minuttet senere til stillingen 1-1. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, og lidt af intensiteten var for et moment vendt tilbage til isen.
SønderjyskE var bedst til at udnytte denne, da Darcy Zajac fik kronet en god indsats for hans kæde, da han var hurtig over en returpuck og fra en skarp vinkel fik bragt gæsterne foran 1-2 med lidt over 7 minutter tilbage.

Den stilling holdt kampen ud, og dermed fører SønderjyskE med 2-0 i serien, hvor næste slag skal slås på tirsdag i SE Arena

Kampen i tal

Aalborg Pirates – SønderjyskE 1-2 (0-0,0-0,1-2)
47:37 1-0 Olle Liss ass Nicolai Meyer & Christopher Meyer
48:38 1-1 Thomas Spelling ass Anssi Rantanen
52:57 1-2 Darcy Zajac ass Mads Bødker & Mark Lee

Udvisninger
Aalborg Pirates 7 x 2 SønderjyskE 3 x 2
Skud
Aalborg Pirates 21  SønderjyskE 39
Tilskuere 1238 i Gigantium


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus