Søg

Søndag skal der udlignes

Jesper Klitgaard, 13. april 2019, kl. 19:37

Det er ikke mange timer siden at SønderjyskE og Rungsted Seier Capital sidst stod over for hinanden, da de fredag aften tog hul på serien om det danske mesterskab.
Det blev, desværre, hjemmeholdet der tog sejren, men der måtte 4 ½ periode til, før Tim Daly sikrede Rungsted føringen, efter at SønderjyskE godt midtvejs i kampen havde ført med 3-1.

Nu gælder det så søndagens opgør, hvor SønderjyskE skal ud og jagte udligningen i serien. Holdet var dog på ingen måder udspillet i fredagens opgør, og finaleseriens første opgør var præget af tætte nærkampe og en utrolig jævnbyrdighed.

Derfor har Mario Simioni og assistent træner Søren Nielsen heller ikke planer om at lave hverken taktik eller spillestil om, når det er Sønderjyske, der agerer værter søndag eftermiddag:
– Man kan som træner altid finde ting man skal lave om efter en kamp og det har vi snakket om i dag, men set som en helhed, synes jeg at vi spiller en fornuftig kamp. Efter 10 dages pause, er det os der kommer ud stærkest. Det er ganske små ting i spillet vi skal lave om på og så er jeg egentligt ganske sikker på at vi kommer godt ud i morgen. Og så har vi naturligvis fokus på special-teams, det kan jo afgøre kampe, lyder analysen fra Søren “Tiffi” Nielsen.

Der skal kæmpes, der skal kriges og der skal lægges et maksimalt pres på Rungsted Seier Capital, så derfor håber vi at alle I fantastisk supportere er indstillet på at skabe en fantastisk atmosfære, når pucken smides søndag eftermiddag.

Husk, at vi starter op kl. 10.30 på søndag med hyggeligt samvær foran Frøs Arena, hvor dørene åbner 12.30. Kampen starter kl. 14.00, og der er stadigvæk ståplads-billetter tilbage. Køb din billet her:
https://billetto.dk/users/sonderjyske-ishockey

Kampsponsor er Broager Sparekasse

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus