Søg

Skarphed til forskel

Jesper Klitgaard, 14. april 2019, kl. 16:14

Gæsterne viste skarpsindighed og var bedst på dagen, da SønderjyskE og Rungsted Seier Capital her til eftermiddag dystede i kamp nummer to. Det blev ikke til den ønskede sejr, men et nederlag på 2-3 og SønderjyskE er nu nede med to i serien

Som fredagens kampe kamp var sluttet, startede søndagens affære. Det var nemlig meget tæt og intenst hvad de to hold bød de mange tilskuere i Frøs Arena denne eftermiddag, og selvom de ikke gav mange skud på mål, var det ganske underholdene at være vidne til.

Hele tiden var der fare på færde i både den ene og den anden ende, med et lille overtag til gæsterne fra Nordsjælland. Gæsterne var da også ganske tæt på af flere omgange, men Patrick Galbraith og stolperne var i vejen af flere omgange.

Billedet skiftede karakter efter at SønderjyskE havde overstået et undertal, og den resterende del af perioden var det de lyseblå som pressede gæsterne langt ned i egen zone. Det kom der dog ikke noget ud af, så derfor måtte begge mandskaber gå til pause uden at have kunne ændre på måltavlen.

Anden periode startede ud ganske lige, hvor gæsterne igen forsøgte at stresse højt på de lyseblå. Indledningsvis gav det ikke de store chancer i hverken den ene eller anden ende, men det skulle vise sig at være nøglen til dagens første mål.
Tyler Fiddler pressede højt i en en-mod-en situation bag det SønderjyskE mål, og liggende fik han raget pucken ind foran målet, hvor Nikolaj Rosenthal kunne bringe gæsterne på 1-0.

Det skulle vise sig at være en god opskrift at følge, for et par minutter senere, kunne Nikolaj Christensen fra samme position gøre det til ærgerlige 0-2, i en situation hvor den sønderjyske defensiv ikke var på plads.

Op ad bakke for de lyseblå, der dog ikke gav op , men intensiverede presset på gæsterne. Det gav også gode muligheder, men desværre røg pucken på den forkerte side af stolperne, og dermed ikke det bedste udgangspunkt før den sidste periode.

I sådan en situation er der intet andet at gøre end at arbejde en vis legemsdel ud af bukserne, og SønderjyskE lagde fra starten af sidste tredie periode et tungt pres på gæsterne.
Det gav bonus efter blot et par minutter, hvor Gabriel Desjardins satte sidste stav på en sukker-pasning fra Matt Prapavessis, og lige pludselig var al spænding helt tilbage i opgøret.

Den blev dog punkteret gevaldigt, da Rasmus Thykjær fra en spids vinkel satte pucken bag Patrick Galbraith, og igen var der to mål op til udligningen for SønderjyskE.
Man må dog rose gæsterne for en veludført kamp, hvor de havde held (og dygtighed) med deres taktik, og hvor SønderjyskE havde svært ved at gennembryde den defensiv de spillede op i mod. Rungsted Seier Capital spillede solidt, og var samtidig bakket godt op af en flot del supportere, der var taget den lange vej fra Nordsjælland og som bidrog til en festlig stemning i Frøs arena.

Det blev kun til en reducering af kosmetisk betydning et par sekunder før tid, og dermed er SønderjyskE nu nede med 2-0 i serien. Det betyder også at drengene har brug for al den opbakning de kan rumme, så derfor håber vi at se jer på tirsdag i Rungsted og igen på fredag i Vojens.

Kampen i tal: SønderjyskE – Rungsted Seier Capital: 2-3 (0-0, 0-2,2-1)
25:25 0-1 Nikolaj Rosenthal (Fiddler)
29:13 0-2 Nikolaj Krag Christensen (Høeg, Thykjær)
43:36 1-2 Gabriel Desjardins (Prapavessis, Bjerrum)
50:07 1-3 Rasmus Thykjær Anderson
59:57  2-3 T.J.Moore (Wharton)

Udvisninger:
SønderjyskE: 1 x 2
Rungsted Seier Capital: 2 x 2

Tilskuere: 4812 i Frøs Arena i Vojens

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus