Søg

Sejrene må gerne fortsætte

Jesper Klitgaard, 9. oktober 2017, kl. 19:36

Tirsdag aften er der atter ishockey i SE-arena, hvor Herlev Eagles stiller op mod et hjemmehold, hvor formkurven for øjeblikket peger i den rigtige retning. Sidste uge bød på to sejre over henholdsvis Hvidovre på hjemmebane og Frederikshavn på udebane, men ifølge Dan Ceman er på ingen måde grund til at hvile på laurbærrene.
– Vi spillede en dårlig kamp rent defensiv sidste uge mod Hvidovre, hvor vi lukkede for mange mål ind. Det blev rettet mod Frederikshavn, hvor vi spillede en god udebane-kamp og vandt 4-0. Nu spiller vi så hjemme igen, og der skal vi have fuld fokus på defensiven igen, ellers kan vi nemt blive straffet af Herlev Eagles, lyder det respektfuld fra cheftræneren.

Dan Ceman kan efter efter par ugers pause igen råde over rutinerede Mads Lund, som træder ind i truppen igen efter en længere skadespause, og han glæder sig til at kunne spille sammen med resten af holdkammeraterne igen.
– Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne spille kamp igen. Det har været 3,5 lange uger hvor jeg måtte se til fra sidelinien. Det er ikke sjovt når man ikke kan hjælpe sit hold med at vinde, kommer det fra Lund, som også maner til forsigtighed når det gælder modstanderen.
– Jeg tror at det bliver en tæt kamp. Herlev ser meget stærkere ud end hvad de var sidste år. De har spillet mange tætte kampe i år, hvor de har tabt med et enkelt mål. Så med lidt mere held kunne de godt have haft flere point end hvad de har, siger Mads Lund.

Drengene skal altså være klar fra start og det er kl 19:00 Tirsdag aften i SE-arena, så mød op og støt de sønderjyske krigere.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus