Søg

Rungsted var skarpest

Jesper Klitgaard, 16. april 2019, kl. 22:48

SønderjyskE havde håbet at få den første sejr i serien, men Rungsted var et nummer for stærke i aftenens dyst. Dermed har Rungsted fire matchbolde i kampen om det danske mesterskab.

Der var klart mere fysik i starten af opgøret end i der var i opgør nummer to, hvor flere tunge tacklinger gav genlyd i den godt besatte skøjtehal i det Nordsjællandske. Det virkede tydeligt at begge mandskaber forstod vigtigheden af opgøret, og det var nøjagtig lige så tæt og intenst som de foregående perioder.

Hjemmeholdet havde dog noget mere held med at få afslutningerne ind til Patrick Galbraith, der måtte hive flere gode redninger frem, mens Thomas Lillie havde en lidt mere rolig første periode. Som perioden skred frem, blev presset på det SønderjyskE mål ganske stort, hvilket især skyldtes et par udvisninger, men defensiven og Galbraith holdt stand indtil første pause.

Desværre holdt det ikke ved, for efter fem minutter kunne Robin Bergman sende pucken i nettet, i en situation hvor hjemmeholdet igen var en mand i overtal.
Det gjorde ikke arbejds betingelserne nemmere, men i minutterne efter var det SønderjyskE der tog teten, og det gav flere halve muligheder, men uden at kunne score holdets første mål.

Godt midtvejs i perioden tog hjemmeholdet igen over, og det var svært for SønderjyskE at spille sig ud af det hårde pres der blev lagt, lige så snart SønderjyskE fik pucken. Det gjorde opspillet svært, og dermed heller ikke let at komme til afslutninger og dermed chancerne til udligning.

Hjemmeholdet tog foden lidt af gassen rent offensivt i starten af sidste periode, hvilket gav SønderjyskE lidt mere puckbesiddelse, og dermed lidt flere skud på mål. Det gav dog ikke indledningsvis nogen scoringer, da hjemmeholdet var gode til at holde de lyseblå på ydersiden, og dermed fik de gjort afslutningerne nemme at tage for Thomas Lillie.

Tingene blev heller ikke nemmere for de lyseblå, da Phillip Marinaccio tacklede Joakim Holten-Møller alt for voldsomt, og korrekt blev sendt i bad. Det gav fem minutters overtag til hjemmeholdet, men godt undertalsspil af SønderjyskE holdt hjemmeholdet fra afslutninger overhovedet.
Det gav fornyet håb, og med halvandet minut igen tog Mario Simioni målmanden ud, og det straffede Tyler Fiddler ved at afgøre til 2-0, hvilket blev kampens resultat

Kampen i tal: Rungsted Seier Capital – SønderjyskE: 2-0 (0-0,1-0,1-0)
25:09  1-0  Robin Bergman pp1
59:21  2-0  Tyler Fiddler

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 2 x 2
SønderjyskE: 6 x 2+1 x 5 (Marinaccio)

Game misconduct: Phillip Marinaccio, SønderjyskE

Tilskuere: 2380 i Bitcoin Arena

Arkivfoto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus