én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Positivt årsregnskab for 2020/2021 trods Covid19-udfordringer

Annonce

Alle selskaber i Sønderjysk Elitesport A/S har trods store Covid19-udfordringer leveret positive regnskaber. Det samlede koncernoverskud lyder på knap 4,5 millioner kroner.

Der blev kæmpet både på og uden for banen i regnskabsåret 2020/2021.

Det blev igen en sæson, der var præget af Covid19-pandemien, men trods de mange udfordringer leverede SønderjyskE-koncernen et samlet overskud på 4.478.000 kroner efter skat, hvoraf selskabet Sønderjysk Elitesport A/S alene udgjorde 2.437.000 kroner.

Årsregnskabet anses som tilfredsstillende i en Covid19-tid, som har krævet ekstraordinær hård omkostningsstyring, og det positive resultat skyldes i høj grad ekstra opbakning fra trofaste sponsorer, som har bakket stærkt op om projektet i en vanskelig tid samt de Covid19-hjælpepakker, som selskabet har været berettiget til i sæsonen 2020/2021.

Covid19-pandemien og de medfølgende restriktioner, der ramte sports- og underholdningsindustrien hårdt, betød, at SønderjyskE-holdene i store dele af sæsonen måtte spille for meget få eller helt uden tilskuere og deraf manglende kampdagsindtægter. Covid19-situationen gav også et særdeles udfordret sponsormarked, men trofaste sponsorer har trods hårde tider for alle bakket ufortrødent op om projektet.

SønderjyskE Ishockey bidrog til det positive årsregnskab med et overskud på 104.000 kroner i en sæson, hvor holdet vandt guld i Final4 og bronze i Metal Ligaen.

SønderjyskE Herrehåndbold leverede et overskud på 120.000 kroner i en sportslig stærk sæson, der gav slutspil og en historisk femteplads.

SønderjyskE Damehåndbold fik et positivresultat på 39.000 kroner i en sæson, hvor de var med i kampen om oprykning til ligaen, men tabte de afgørende playoff-kampe.

Sønderjysk Udviklingssamarbejde (SUSAM A/S) leverede et overskud på 1.778.000 kroner, mens Sønderjysk Elitesport A/S havde et overskud på 2.437.000 kroner.

Direktør i Sønderjysk Elitesport A/S, Klaus Rasmussen, siger om årsregnskabet 2020/21:

– For andet år i træk er det et regnskab, der er påvirket af Covid19-pandemien, og vi har lige som resten af samfundet kæmpet hårdt for at klare os igennem. I modsætning til det seneste regnskabsår kan vi denne gang levere et positivt regnskab, og det skyldes i høj grad, at vi har fået god opbakning fra vores sponsorer og den økonomiske hjælp, vi dygtigt og berettiget har fået fra blandt andet hjælpepakker og arrangørpuljen.

– Det rammer os naturligvis hårdt, når vi skal spille en stor del af sæsonen uden tilskuere, og det har tvunget os til at bremse op og spare på udgifterne, og alle ansatte i Sønderjysk Elitesport A/S har virkelig levet op vores værdier om hårdt arbejde, sammenhold, ansvarlighed og ydmyghed. Samtidig har vi igen været afhængige af vores mange frivillige omkring holdene og vores hjemmebaner, og vi dybt taknemlige for deres hjælp i en udfordrende tid.

– Covid19 har desværre ikke sluppet sit tag i samfundet, og det er stadig en modstander i hverdagen, som vi skal være opmærksom på, men vi tror og håber på, at indeværende regnskabsår vil blive mindre påvirket af pandemien. Der er fortsat brug for stor opbakning fra hele landsdelen, men vi oplever en stor interesse for SønderjyskE og landsdelsprojektet, og vi ser frem til at give sønderjyderne flere store oplevelser på de sønderjyske hjemmebaner, siger Klaus Rasmussen.

Bestyrelsesformand i Sønderjysk Elitesport A/S, Claus Guldager, siger om årsregnskabet:

– Uden hjælpepakker, ekstraordinær opbakning fra sponsorer og en arbejdsom og dygtig ledelse havde årsregnskabet set anderledes ud. Igen i år fortjener Klaus Rasmussen og hans folk stor ros for en uforlignelig indsats. Klaus Rasmussen har det største lyseblå hjerte, og han er den mest synlige eksponent for landsdelsprojektets lyseblå værdier, men vi skal ikke glemme alle de andre lyseblå hjerter, der dagligt banker for projektet. Der løftes i den grad i flok, og sammen er vi stærke. Årets resultat er tilfredsstillende – indsatsen og indstillingen har været og er særdeles tilfredsstillende, siger Claus Guldager.

FAKTA
Koncernens resultat fordeler sig således på de enkelte aktiviteter (t.kr.)
SønderjyskE Ishockey A/S                                  104
SønderjyskE Herrehåndbold A/S                      120
SønderjyskE Damehåndbold A/S                        39
Sønderjysk Udviklingssamarbejde A/S         1.778
Sønderjysk Elitesport A/S                                2.437

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke