Søg

Piraterne på hævntogt

Jesper Klitgaard, 29. januar 2019, kl. 15:45

Efter den lidt hurtige exit, er det blevet hverdag igen for SønderjyskE’s ishockeyherrer, der onsdag aften tager hul på en ny runde af metalligaen, når holdet drager nordpå til et nyt topopgør i den bedste danske række.
Det er mindre end 14 dage siden at de to hold stod overfor hinanden sidst, i en kamp hvor SønderjyskE dominerede og sendte gæsterne tilbage med en lussing på hele 6-0.
Den kamp er jo som bekendt historie, og SønderjyskE kan forvente hård modstand, når hjemmeholdet løber ind på isen i Bentax Arena, et sted hvor de røde altid har for vane at yde stor modstand og aldrig give op før sidste puck er spillet. De forsvarende danske mestre har haft lidt op og nedture på det sidste, og måtte, lige som SønderjyskE, forlade Final4 allerede efter fredagens semifinaler. Alene af den grund kan man forvente et hjemmehold der vil ud og søge efter en sejr, og at de måtte tage tomhændede hjem fra Vojens forrige fredag, vil kun supplere hævntørsten.

Det var naturligvis en skuffelse for SønderjyskE allerede at måtte drage hjem fra Aalborg og Final4 efter fredagens semifinaler. Spillet var dog til mere og en mere skarp udnyttelse af de chancer der blev skabt, havde uden tvivl haft stor indflydelse på resultatet i den tætte kamp mod Frederikshavn.
Nu blev det som bekendt til et nederlag, og derfor er det vigtigt at komme op på hesten igen, og tilbage i den gode rytme som holdet var kommet i før Final4. Toppen er tæt i den danske liga, og da hjemmeholdet fra Aalborg kun er 5 point efter SønderjyskE på trediepladsen, er kampen om de tre point endnu mere vital. En sejr vil skabe en smule luft til forfølgerne, og dermed hold liv i håbet om at slutte så højt som muligt, når der skal vælges modstander i kvartfinalen.

Kampen spilles kl 19:00 i bentax Arena, og vi følger op på kampen her på siden


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus