Søg

Pilen peger opad

Jesper Klitgaard, 23. august 2017, kl. 21:40

En god portion vilje blandet med en flot udførelse af strategien var hvad de fremmødte supportere fik serveret af hjemmeholdets spillere. Selvom Storhamar efter forlænget spilletid kunne trække sig tilbage med en sejr på 3-2, gav dagens kamp et lovende indtryk af SønderjyskE, hvor især de unge spillere markerede sig.

Set i forhold til fredagens kamp var starten på dagens træningskamp knap så intens, men hjemmeholdet var tro mod tanken om at angribe højt på modstanderens banehalvdel og i det hele taget være ganske aggressive. Det gav en ganske velspillet indledning med chancer i begge ender af banen, hvor kæden med Mads Lund, Derek Damon og Thomas Spelling i flere omgange var ganske farlige. SønderjyskE’s powerplay fungerede også ganske glimrende, og kun gode redninger og lidt uskarphed, hvilket nemt kan tilskrives det tidlige tidspunkt af sæsonen, gjorde at hjemmeholdet ikke kom foran.

Uskarpt kan man ingenlunde benævne SønderjyskE’s spil i undertal, som i de første tyve minutter holdt udeholdet fra at score, trods en lang periode med to mand i overtal. Dette skete på baggrund af god disciplin af markspillerne samt flere virkelig gode redninger af Joni Myllykoski.

Det var dog gæsterne som først fik ændret cifrene på måltavlen, da den tidligere Rødovrespiller Christian Larrivee fra distancen fik pucken ind i det SønderjyskE net. Det ændrede ikke synderligt på kampbilledet hvor det stadig var hjemmeholdet som ydede god modstand mod et norsk mandskab, som forsøgte at angribe højt i hjemmeholdets zone.
De mørkeblå spillere fik dog gang på gang spillet sig ud af problemerne, og offensivt var Søren Dau tæt på at krone sin gode indsats med en scoring, men hans afslutning løb ud i sandet. Men hvis man ikke kan score, så kan man hjælpe sit hold med en flot assist, og det var netop hvad Dau gjorde, da han med godt overblik fandt Martin Eskildsen helt fri og denne svigtede ikke og dermed var udligningen en realitet.

Det var dog ikke nok for hjemmeholdet, for Justin Hache gjorde de unge knægte kunsten efter, da han med følelse og finesse fandt en fremadstormende Frederik Rasmussen, Denne svigtede ikke og dermed var føringen til SønderjyskE en realitet.
Intensiteten steg ganske betragteligt mod slutningen af perioden, hvor gæsterne gerne ville spille lidt med musklerne i et forsøg på at skræmme hjemmeholdet. Det fik de dog intet ud af, da SønderjyskE’s spillere flere gange viste, at de ikke var til at få ned med nakken her på egen is.

Storhamar skruede lidt op for tempoet i starten af de sidste tyve minutter, hvilket også medførte et øget pres på hjemmeholdet. Som et resultat heraf fik de norske gæster flere store chancer, men Joni Myllykoski viste klassen med gode redninger og det sædvanlige overblik. Forsvaret foran ham gjorde ikke hans arbejdsbetingelser ringere, idet de leverede en flot indsats hele vejen rundt.
De kunne dog ikke stille noget op, da gæsterne med mindre end et minut tilbage af kampen, kunne liste en puck imellem venner og fjender, i en situation hvor Storhamar havde taget målmanden ud.

Det bragte kampen ud i forlænget spilletid, hvor SønderjyskE havde flere gode muligheder i overtal, mens gæsterne var “mye” farlige i spillet tre mod tre, men heroisk fik hjemmeholdet redet stormen af. Det kunne de desværre ikke med blot et halvt minut tilbage af den forlængede spilletid, hvor en styring foran Joni Myllykoski’s mål afgjorde kampen til gæsternes fordel.
Selvom det endte med en scoring til det norske storhold, fjerner det ikke indtrykket af et godt spillende mandskab fra SønderjyskE som viste gode takter defensivt og offensivt samt et heroisk fighterhjerte, noget der tegner godt for sæsonen.

Kampen i tal: SønderjyskE – Storhamar  2-3 (0-0,2-1,0-1,0-1)
23:33  0-1 Christian Larrivee PP1
33:01   1-1 Martin Eskildsen ass Søren Dau
38:59  2-1 Frederik Rasmussen ass Justin Hache
59:08  2-2 Jimmy Andersson
64:33  2-3 Kodie Curran PP1

Udvisninger

SønderjyskE  8 x 2
Storhamar   7 x 2


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus