Odense fik udlignet – slaget fortsætter tirsdag i Vojens

SønderjyskE fik desværre ikke udbygget føringen i kvartfinaleserien mod Odense Bulldogs. De fynske værter vandt aftenens kamp med 3-0, og dermed står der nu 1-1 i serien. Allerede tirsdag kl. 17.30 spilles kamp tre i Vojens.

SønderjyskE startede ellers kampen ganske udmærket, men kort efter Steffen Frank havde misbrugt en god mulighed lå pucken bag Patrick Galbraith i den anden ende af isen. Hjemmeholdet slog køligt til på en kontra, og det blev endda 2-0 til et kynisk Odense-hold kort inden første pause. Det var lidt stik imod spil og chancer.

De to mål kom SønderjyskE sig aldrig over. Anden og tredje periode blev en mislykket sønderjysk jagt på at gøre kampen spændende. Og da Odense gjorde det til 3-0 i det 43. minut blev det for alvor svært. Godt nok vandt SønderjyskE skudstatistikken, men alt for mange afslutninger var i den knap så farlige kategori. Efter nogle kampe, hvor powerplayet har markeret sig med opadgående formkurve, så misbrugte SønderjyskE alle fem muligheder i overtal i dagens kamp. Der var igen lidt rokeringer i kæderne. Alex Rauter var nede at spille back igen, efter både Anton Öhman og Oliver Gatz sad over.

Nu gælder det om at nulstille hurtigst muligt, og så skal der fuld fokus på tirsdag, hvor SønderjyskE skal forsvare hjemmebanefordelen. Opbakningen fra de mange tilrejsende sønderjyder var blandt de positive momenter i Odense. Den opbakning bliver endnu vigtigere på tirsdag, hvor den første puck kastes kl. 17.30.

Odense – SønderjyskE 3-0 (2-0, 0-0, 1-0)
07:54 1-0 Sebastian Ehlers (Cip, Sova)
18:33 2-0 Radek Cip
42:37 3-0 Nicolai Weichel (Auk)
Udv.: OB 5×2, SE 1×2
Skud: 20-26
Tilskuere: 1.517