Søg

Nyt nederlag mod tyrene

Jesper Klitgaard, 10. marts 2019, kl. 16:44

SønderjyskE kunne ikke passere Stefan Ridderwall mere end en enkelt gang, og da Rødovre havde held til at score fire i den anden ende, betød det nederlag nummer to i serien. Umådelig vigtig kamp venter tirsdag i Vojens

SønderjyskE fik ellers en næsten perfekt start i eftermiddagens opgør, da T.J.Moore kunne åbne hans sluspils-målkonto med at sætte sidste stav på afleveringen fra Gabriel Desjardins. Dermed den ønskede åbning, og presset for en stund lagt over på hjemmeholdet.

Dette håndterede de nu ganske fint, og fik sig langsomt, men sikkert arbejdet ind i kampen, og flere gange måtte Patrick Galbraith redde kastanjerne ud af ilden for sine holdkammerate måtte midtvejs r. Dog måtte han midtvejs i perioden give fortabt, udligning til 1-1 hvilket holdt perioden ud og det kunne SønderjyskE faktisk være mest tilfreds med efter de første tyve minutter

Hvor det var Rødovre der havde haft overtallet i første periode, var det SønderjyskE der bed fra sig i anden periode. Gode muligheder og et overtal på skudbarometeret gav dog ikke flere scoringer til udeholdet, men gav håb om at kunne føre momentum ind i den sidste periode.

Denne var ikke mange minutter gammel, da T.J.Moore fik chancen på straffeslag, men han måtte se sig forsøg reddet på stregen, og da Rødovre et par minutter senere viste hvordan et powerplay skulle konverteres , vippede kampen til hjemmeholdets fordel.
Jannik Karvinen afgjorde reelt kampen med sin scoring ti minutter før tid til 3-1 og det var af kosmetisk betydning, at Mathias Asperup sendte pucken i det tomme net, efter at SønderjyskE havde taget Patrick Galbraith ud for at fremtvinge lidt spænding i kampen.

Frustrationerne blev lukket ud i lys lue til sidst i kampen, hvilket gav et rask western-slagsmål og tidlig bad til en fra hvert hold.
Nu venter så en vanvittig vigtig kamp på tirsdag, hvor der kun er et’ krav: Sejr. Vi ligger op til den kamp i  løbet af imorgen, men har allerede nu et eneste budskab: ALLE MAND TIL VOJENS

Kampen i tal: Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE  4-1  (1-1,0-0,3-0)
01:38   0-1 T.J.Moore  (Desjardins, Nielsen)
12:10   1-1 Ritü Pitkanen
46:09  2-1 Niklas Carlsen
51:57  3-1  Jannik Karvinen
59:59  4-1 Mathias Asperup

Rødovre Mighty Bulls fører 2-0 i serien

Arkiv foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus