Søg

Ny hovedsponsor i SønderjyskE

Per Jessen, 17. marts 2019, kl. 18:00

Hastigt voksende R-Connect A/S bliver ny hovedsponsor i SønderjyskE Ishockey.

R-Connect A/S blev oprindeligt etableret i Svendborg på Fyn i 1978 og havde dengang hovedfokus på antennemontering i private hjem. Udviklingen har særligt i de senere år virkelig taget fart, og i særdeleshed efter flytningen til Sønderjylland og Rødekro er det gået stærkt.

I dag beskæftiger R-Connect A/S sig med en bred vifte af opgaver indenfor kabel- og satellit-tv samt mobil- og telekommunikation.

– Vi er her en forholdsvis ny spiller på et meget spændende marked, hvor vi gør os i det infrastrukturelle indenfor kommunikationsløsninger med fiber, coax og mobile netværk. Vi er glade og meget beærede over, at R-Connect A/S fremover bliver hovedsponsor i SønderjyskE’s flotte ishockeyflagskib, siger adm. Direktør Rasmus Johansen.

– Vi vil gerne være mere synlige både lokalt og landsdækkende, og det skal vi nok lykkes med i fælleskab. Vi har en utrolig god kemi, og vi er faldet godt til på rekordtid. SønderjyskE Ishockey nyder stor opbakning hele Syd- og Sønderjylland, hvilket også understreges af historien, resultaterne og de imponerende tilskuertal til kampene.

– Vi har også sagt til folkene i SønderjyskE, at vi gerne ser, at klubben igen i løbet af de kommende sæsoner skal spille med om DM-medaljer. Resultaterne i denne sæson har jo også været fantastiske og viser, at man er godt på vej, siger Rasmus Johansen.

Key Account Manager hos SønderjyskE, Jesper Danielsen, er meget tilfreds med den nye hovedsponsoraftale.

– Samarbejdet med R-Connect A/S har udviklet sig meget hurtigt. Der har fra første dag været stor interesse og åbenhed. Når kemien er der, finder man hurtigt det rigtige spor sammen. Vi er meget stolte over, at R-Connect A/S kan se mulighederne i at bruge SønderjyskE Ishockey som eksponeringsplatform, og vi håber, at samarbejdet vil udvikle sig og gøre begge parter endnu stærkere, siger Jesper Danielsen.

R-Connect A/S har med virkning fra den 1. juli 2019 underskrevet en toårig hovedsponsoraftale med option for yderligere et år.

Foto: Svend Anker Iversen


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus