Nonchalant angrebsspil i nul-nummer

SønderjyskE dominerede det meste af udekampen mod Frederikshavn White Hawks, men foran mål manglede både kynismen og den sidste vildskab. Værterne vandt 2-0, selvom de blot havde ti skud på mål.

Da Nicolaj Henriksen kort før tid skøjtede ud ved stillingen 1-0 til Frederikshavn for at få en ekstra markspiller ind, havde den store keeper nærmest været arbejdsløs hele kampen. Blot otte redninger blev han noteret for. Frederikshavns åbningsmål kom midtvejs i kampen, og med et minut tilbage på uret scorede hjemmeholdet til slutresultatet i det tomme mål, som Henriksen forgæves havde forladt.

SønderjyskE kan takke sig selv for nederlaget. Alt for ofte løb det ud i sandet foran en velspillende Tadeas Galansky i målet. Angrebsspillet var for nonchalanet, og selvom man vinder skudstatistikken stort med 27-10, så er det altså ikke garanti for, at man vinder kampene, når man ikke er effektiv nok. Ti minutter i overtal uden mål trækker også ned på helhedsindtrykket. Frederikshavn, der manglede en håndfuld spillere, pakkede sig godt. Hos SønderjyskE var Steffen Frank tilbage efter karantæne, og så var det godt at se Gabriel Desjardins i aktion igen. Mens der var fyldt godt op i angrebskæderne, så bestod backlinjen kun af fem spillere igen.

På fredag kl. 19.00 venter der en hjemmekamp mod Aalborg Pirates, hvor VIK og SønderjyskE Ishockey Support fejrer deres jubilæer på 60 år og 30 år. SønderjyskE spiller til kampen i retro-trøjer, som der er mulighed for at vinde i shirt-off-your-back eller få fingrene i ved auktionen i loungen efter kampen.

Frederikshavn – SønderjyskE 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)
30.08 1-0 Sebastian Brinkman (Suistio, Frederiksen)
58.55 2-0 Jonas Jakobsen (T.Søndergaard) EN
Udv.: FWH 5×2, SE 2×2
Skud: 10-27