Søg

Nicolaj Henriksen glæder sig til at spille foran SønderjyskE’s mange fans

Lars Jensen, 3. juli 2019, kl. 8:15

Når vi taler målmænd der igennem årene har gjort livet surt for SønderjyskE’s forwards, så er en af dem man ikke kan undgå at tænke på i den situation, 23 årige Nicolaj Henriksen.

Den 194 cm høje målmand, huskes især af SønderjyskE’s fans, for at have stået nogle brandkampe under kvartfinalerne få år tilbage, hvor han på fornemste vis vogtede målet for Esbjerg Energy og på den måde var med til at sende os på en alt for tidlig sommerferie – de år har vi lagt bag os og nu er den talentfulde målmand hentet ind som backup keeper til Patrick Galbraith for den kommende sæson.

Det vækker altid opsigt når en spiller skifter til lokalrivalerne, men den sympatiske målmand tager nu al virakken med ophøjet ro.

– Jeg tror at både Esbjerg Energy og jeg var enige om at tiden var kommet til at jeg skulle prøve noget nyt. Jeg kunne godt have valgt en klub, hvor jeg helt sikkert ville få mere spilletid, men hele setuppet her i SønderjyskE tiltaler mig og da jeg så havde en god snak med min barndomskammerat Fredrik Bjerrum, der på fornemste vis anbefalede mig både klubben, byen samt diverse omgivelser, så var valget ikke så svært for mig.

Sidste sæson delte Nicolaj Henriksen målet med 22 årige Mathias Seldrup i Esbjerg og kan til den kommende sæson trække på erfaringen fra 33 årige Patrick Galbraith.

– Det spillede helt sikkert også ind at jeg kommer til at arbejde sammen med Patrick Galbraith – han er rutineret og har virkeligt prøvet mange ting både herhjemme, i udlandet og på landsholdet. Det skal blive rigtigt godt at kunne trække på hans erfaring og rutine.

Efter det 4’de finaleopgør imod Rungsted Seier Capital var der gået hele 91.555 tilskuere igennem tælleapparaterne i Frøs Arena – hvilket giver et snit på 3270 tilskuere pr kamp og vi var naturligvis nødsaget til at vide, hvordan det vil føles at skulle få Frøs Arena som hjemmebane.

– Det glæder jeg mig virkeligt til og jeg kan uden at lyve sige, at det bliver betydeligt sjovere at spille for alle de mennesker end at have dem imod sig, kommer det med et lunt smil fra den 23 årige vestjyde.

SønderjyskE har 5 træningskampe inden Metal Ligaen skydes igang 6 september og de 2 af de 5 kampe er på hjemmebane. Første mulighed for at se duoen Galbraith/Henriksen i aktion på hjemmebane bliver d. 20/8 imod Esbjerg Energy og derefter d. 29/8 imod Rødovre Mighty Bulls, inden at grundspillet starter med et brag af et opgør imod Herning Blue Fox i Frøs Arena d. 6/9.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus