Nedtur i Nordjylland

SønderjyskE tabte topkampen hos Aalborg Pirates med hele 0-7. En kamp, hvor SønderjyskE løb bagefter det meste af kampen og blev straffet hårdt i undertal.

Aalborg startede bedst og kom foran efter tre minutter, da pucken blev styret forbi Patrick Galbraith. SønderjyskE kom bedre med, og de midterste ti minutter af første periode var gæsterne bedst. Charlie Combs og Nikolaj Krag havde nærgående forsøg på George Sørensen. Dermed stod der 1-0 efter de første tyve minutter.

Anden periode tilhøre Aalborg, der drog nytte af et par powerplays. SønderjyskE-spillerne brokkede sig, da Galbraith blev ramt af en modspiller, men det gav i stedet hjemmeholdet yderligere et powerplay, og pludselig gik det stærkt. Efter 4-0 kom Nicolaj Henriksen ind.

Henriksen blev dog skadet i tredje periode, der lidt gik op i hat og briller til sidst med et par lette mål til Aalborg. Nu gælder det om at komme på ret køl igen, og allerede onsdag den 19. oktober kommer Frederikshavn på besøg i Frøs Arena Vojens, hvor der er kampstart kl. 20.00.

Aalborg – SønderjyskE 7-0 (1-0, 3-0, 3-0)
02.49 1-0 Anders Koch (Jakobsen)
30.53 2-0 Julian Jakobsen (Drugge, Carlsson) PP
35.26 3-0 Anders Koch (Drugge) PP
35.39 4-0 Trevor Gooch
54.38 5-0 Oskar Drugge (Carlsson, Ladehoff) PP
58.05 6-0 Patrick Bjorkstrand (Gooch, Koch)
58.47 7-0 Oliver Anker Christensen (Koch, Drugge)