Søg

Målmandsduo på plads: Nicolaj Henriksen til SønderjyskE

Jacob Ravn, 3. maj 2019, kl. 5:30

Det bliver Patrick Galbraith og Nicolaj Henriksen, der kommer til at vogte målet for SønderjyskE Ishockey i næste sæson.

Isen i Frøs Arena er nu smeltet, og i den kommende tid skal holdet til 2019/2020-sæsonen sammensættes.

Et af de nye ansigter i SønderjyskE-truppen bliver 23-årige Nicolaj Henriksen, der kommer til Vojens fra Esbjerg Energy, og han skal sammen med Patrick Galbraith, der har to år tilbage af sin kontrakt, vogte målet i SønderjyskE i den kommende sæson.

– Nicolaj Henriksen er en ung og sulten spiller, der gerne vil fremad, og jeg er glad for, at han kan se sig selv i vores setup. Det er ingen hemmelighed, at Galbraith vil være vores førstemålmand, og det er Nicolaj også klar over, men der er naturligvis konkurrence om pladserne – også på målmandspositionen – og han skal nok få sine kampe i løbet af sæsonen. Vi tror, at han vil udvikle sig godt i vores miljø, siger sportschef Kim Lykkeskov.

I den netop overståede sæson var 20-årige Kasper Krog andenmålmand i SønderjyskE, men den 20-årige målmand har selv meddelt, at han ønsker nye udfordringer.

– Han vil gerne prøve noget andet, og det skal der altid være plads til. Vi siger tusinde tak for det, han har gjort her, og vi ønsker ham held og lykke i karrieren fremover, siger Kim Lykkeskov.

Udover Patrick Galbraith og Nicolaj Henriksen har SønderjyskE også Daniel Galbraith og Daniel Kønig Hansen på kontrakt for næste sæson. Derudover er Anders Biel, Mathias Borring Hansen og Andreas Holzmann tilknyttet på talentkontrakter.

De næste kontrakter er lige på trapperne og vil blive præsenteret inden for kort tid.

FAKTA
Nicolaj Henriksen
Position:
Målmand
Land: Danmark
Trøjenummer: 95
Højde: 194 cm.
Vægt: 92 kg.
Tidligere klubber: Esbjerg Energy


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus