Lyseblå jordskredssejr på valgaftenen

På en aften i folketingsvalgets tegn vandt SønderjyskE med 7-1 hos Herlev Eagles efter en eminent anden periode. En dejlig sejr at tage med ind til landsholdspausen.

Mens mange hjemme i stuerne talte om sejr til rød eller blå med de politiske briller på, så blev der afviklet en kamp i Metal Ligaen i Herlev. Her blev det til en lyseblå jordskredssejr.  SønderjyskE kørte et skadesplaget hjemmehold bagud af isen.

SønderjyskE havde et lille overtag i første periode uden at storspille. Charlie Combs scorede 1-0-målet inden der var spillet fire minutter. Der kom for alvor fart på i anden periode, hvor Herlev havde mere end svært med at følge med. Hjemmeholdets fem backer blev til tider kørt rundtosset, og unge Karl Sonnef i Herlev-målet fik også sit at se til. SønderjyskE havde tre powerplay i kampen, og et af dem gav målet til 2-0. Alex Lavoie viste fornemt overblik med en hurtig pasning på tværs til målscorer Martin Eskildsen, som bare skulle styre pucken videre i mål.

William Boysen stod for 3-0-målet, da han var hurtig over en returpuck. Boysen stod også for 6-0 efter Max Tjernström havde lavet sit første sæsonmål og unge Mathias Kløve også havde scoret. Den kun 16-årige Kløve har nu lavet to sæsonmål. Sonnef blev erstattet med tjekken Lukas Horak, og det gav lidt ro på Herlevs defensiv. I tredje periode holdt SønderjyskE hjemmeholdet godt fra fadet, men Patrick Galbaith gik glip af et shutout. En enkelt gang fik Herlev nemlig reduceret, inden Combs også blev dobbelt målscorer med 7-1-scoringen.

Næste kamp er i Rødovre den 15. november, og fredag den 18. november kommer Aalborg Pirates til Vojens.

Herlev – SønderjyskE 0-6 (0-1, 0-5, 1-1)
03.40 0-1 Charlie Combs (Frank, Lavoie)
24.57 0-2 Martin Eskildsen (Lavoie, Combs) PP
25.55 0-3 William Boysen (Krag, Bryhnisveen)
30.46 0-4 Max Tjernström (Kløve, Ahlberg)
33.44 0-5 Mathias Kløve (Ahlberg, Tjernström)
35.37 0-6 William Boysen (Haag, Little)
50.28 1-6 Daniel Ø. Petersen (Lauritzen, Jonassen)