Søg

Lund: Ikke nogen svær beslutning

Per Jessen, 27. april 2016, kl. 9:28

Mads Lund har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE. Selvom der var mange overvejelser, så var valget ikke så svært.

– Der er selvfølgelig en del overvejelser, når man skal indgå en ny kontrakt, men for mig var det ikke nogen svær beslutning. Klubben har vist, at de vil satse på mig med en tre-årig kontrakt, og det er jeg både glad og stolt over, siger 27-årige Mads Lund.

Med næsten 600 førsteholdskampe for barndomsklubben er han uhyre rutineret og samtidig en vigtig kulturbærer. Erfaringen og evnerne gør ham til en vigtig mentor for de unge holdkammerater.

– Jeg er blevet præsenteret for en spændende strategiplan for de kommende sæsoner, hvor jeg vil jeg få en vigtig rolle. Jeg vil gerne være med til at hjælpe de unge spillere, så de udvikler sig, og så de kan være med til at få den succes, som vi andre også har oplevet de seneste mange år, siger den rutinerede forward.

Han har allerede vundet seks guldhjelme, fire bronzemedaljer og en bronzemedalje i Continental Cup, men mere vil have mere.

– SønderjyskE har været med i toppen af dansk ishockey i en lang årrække, og det er selvfølgelig tiltalende at spille for en topklub, der er med i den sjove ende af tabellen. Det er her jeg altid har spillet og her min familie og venner befinder sig. Det har selvfølgelig også spillet ind. Man kan måske godt kalde mig en tryghedsnarkoman, men mit valg føles ganske enkelt rigtigt, siger Mads Lund.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus