Søg

Kursen skal holdes

Jesper Klitgaard, 3. december 2018, kl. 18:40

SønderjyskE’s ishockeydrenge får ikke lov til at nyde sejren over Herlev Eagles ret længe, for allerede tirsdag aften går det løs igen. Her drager Mario Simoni og resten af holdet til København, hvor Hvidovre Fighters byder op til dans i Allan Villadsen Arena.

Værterne har haft en turbulent sidste måned, hvor der har været en del fokus på problemerne uden for isen. Spillerne har kæmpet det bedste de har lært på isen, men selvom holdet har været tæt på point i de sidste mange kampe, er resultaterne ikke faldet ud til Fighternes fordel.

Det har de til gengæld for SønderjyskE, der bortset fra fredagens nederlag til Frederikshavn, har haft en god periode, hvor det er blevet til sejre i mange kampe, og hvor placeringen gradvist er blevet forbedret. Det er midlertidigt meget tæt i toppen af ligaen, hvor SønderjyskE, Aalborg og Frederikshavn, indtager 2,3 og 4. pladsen, men alle med samme antal point.

Derfor er der heller ikke råd til svipsere, og der skal være fuld fokus på tirsdagens opgør, og det gøres bedst ved at alle hjælper hinanden: – Vi skal være klar fra start, og det betyder at alle er kommet ud af bussen mentalt og har sat sig op til kampen. Vi skal være skarpe i alle spillets facetter, og kæmpe for hver meter, fortæller sportschef Kim Lykkeskov.

Samme indstilling har angriberen Martin Eskildsen, der ser angreb som det bedste forsvar:- Vi skal fremad på banen og forchecke. Hvidovre arbejder rigtig hårdt og skøjter godt, så vi skal komme med alt hvad vi har fra starten og holde det fokus samtlige 60 minutter, lyder opskriften fra Eskildsen.

Om den opskrift bliver holdt, kan opleves når kampen starter kl 19:00 i morgen i Allan Villadsen Arena, og vi følger op på kampen her på siden.

Arkivfoto: A.Stollig

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus