Koldstart i Frederikshavn

SønderjyskE spillede i aften den første kamp efter landsholdspausen. Hos Frederikshavn White Hawks blev det til et nederlag på 1-4 efter en kamp, hvor SønderjyskE aldrig kom helt op i omdrejninger.

Det var lidt af en koldstart for SønderjyskE, der kom bagud i det 14. minut. Inden da havde Cam Brown muligheden for at sende SønderjyskE i front, men alene med Mathias Seldrup og presset af en frederikshavner blev den gode mulighed misbrugt. I stedet slog Frederikshavn til i et powerplay fem mod tre. I starten af anden periode øgede hjemmeholdet føringen, inden Steffen Frank fik bragt spænding ind i kampen igen med en reducering. Frank prøvede et par gange i powerplay med maskerede skud fra spidse vinkler, og til sidst gik pucken ind bag Seldrup, som havde udsynet dækket. Det forblev dog det eneste mål til sønderjyderne.

I slutningen af anden periode tippede kampen for alvor hjemmeholdets vej. Christoffer Åkesson scorede for hjemmeholdet. SønderjyskE benyttede en challenge i situationen, hvor Åkesson og Steffen Frank nærmest begge kørte ind i keeper Patrick Galbraith. Dommerne lod målet gælde, og det udløste et powerplay til Frederikshavn, som kvitterede med 4-1-målet. Det var som om SønderjyskE-motoren efterhånden var kommet i omdrejninger i tredje periode, men på trods af skudstatistikken blev vundet med hele 13-2, så faldt der altså ikke flere mål.

Allerede tirsdag aften kl. 18.00 skal SønderjyskE i aktion igen, når Rødovre Mighty Bulls gæster Frøs Arena.

Frederikshavn – SønderjyskE 4-1 (1-0, 3-1, 0-0)
13.36 1-0 Eemeli Räsänen (McNeill, Ulander) PP
21.31 2-0 Christopher Frederiksen (Kragh, Brinkman)
32.39 2-1 Steffen Frank (Lyø) PP
35.45 3-1 Christoffer Åkesson (T.Søndergaard, Bertelsen)
36.41 4-1 Christopher Frederiksen (Jensen, Vinther)
Udv.: FWH 2×2. SE 4×2
Skud: 28-28