Søg

Jagten på den første sejr

Jesper Klitgaard, 15. april 2019, kl. 17:56

Det blev ikke til den ønskede udligning for SønderjyskE, da de Søndag eftermiddag måtte se sig slået af et godt spillende mandskab fra Rungsted Seier Capital, der på dagen var gode i alle spillets facetter.

Dermed har grundspilsvinderne vundet de to første opgør i finale-serien, og står naturligvis dermed med bedre kort end SønderjyskE. Håbet er dog ingenlunde gået på sommerferie hos hverken spillere eller trænere, før endnu et vigtigt opgør som spilles tirsdag aften i det nordsjællandske.

Her skal SønderjyskE gøre hvad de kan for at få den første sejr i serien, og dermed bringe spændingen tilbage i kampen om mesterskabet. Dagens træning bød på god intensitet, og spillerne skal forsøge at glemme lidt hvad der står på spil, og istedet fokusere på selve spillet:
– Vi har måske tænkt lidt for meget over at det er finaler vi spiller, og dermed måske klemt lidt for hårdt på staven. Det skal vi væk fra, og i stedet skal vi fokusere på det fakta, at vi skal over og spille en ishockeykamp i Rungsted en tirsdag aften, og når den er slut, så kører vi hjem igen ligesom vi så ofte har gjort det, lyder den umiddelbare analyse fra sportschef Kim Lykkeskov.

Drengene har tidligere har god succes med at tage point med hjem fra Hørsholm netop med den indstilling, og sportschefen tror da også på at det kan lade sig gøre tirsdag aften:
– Selvfølgelig tror vi stadig på det. Rungsted var gode i går (søndag, red.), men vi var tæt på i den første kamp derovre, så det spil skal vi finde frem igen, afslutter Kim Lykkeskov.

Han vil være på plads i Bitcoin Arena tirsdag aften, når den første puck bliver smidt kl 20:30, og er man ikke selv på plads samme sted, så kan kampen ses på tv2sport.

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus