én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Hansen & Hansen vil holde hockeyholdet på isen

Annonce

Det er for den kommende sæson Hansen & Hansen Kiropraktik og Fysioterapi, der har spillernes ryg, når det kommer til behandlingen af fysiske skavanker og skader. Organisationen har netop åbnet en ny afdeling i Vojens, hvilket blot gør samarbejdet endnu mere nærliggende.

Det er en omfattende og værdifuld aftale for begge parter, og derfor kan Hansen & Hansen også bryste sig af at blive betegnet som Toppartner i 2023/2024 sæsonen – og måske længere endnu.

Behandlingsorganisationen er en velkendt skikkelse i SønderjyskE-huset, og salgschef, Jesper Danielsen, glæder sig over, at det er et yderst kompetent team, der tilknyttes sundhedsstaben:

– Vi kender dem rigtig godt, fra da Sønderjyske Fodbold var en del af Landsdelsprojektet, og Hansen & Hansen var del af setuppet der. Derfor har vi også fuld tillid til, at de kommer til at bidrage positivt omkring hockeyholdet nu.

Hansen & Hansen er også selv glade for historikken med Sønderjysk Elitesport og den dengang tilhørende fodboldafdeling:

– Vi har, i mere end 15 år, været tilknyttet fodboldafdelingen i Sønderjysk Elitesport og siden også i Sønderjyske Fodbold, med stolthed. At vi nu også kan engagere os i SønderjyskE Ishockey, falder som et meget naturligt skridt for os, især efter åbningen af vores klinik i Vojens, fortæller Rasmus Hansen, kiropraktor ved Hansen & Hansen.

Samtidig ser behandlingsteamet frem til det spændende arbejde med holdet, fortæller Rasmus Hansen yderligere:

– Vi glæder os til samarbejdet med den øvrige sundhedsstab, så vi derigennem kan bidrage til det bedst mulige behandlingsforløb for den enkelte spiller. Vi ser frem til at følge, støtte og hjælpe ishockeysporten i landsdelen, og værne om de lyseblå værdier og dyder.

Vi glæder os til et sundt samarbejde med Hansen & Hansen!

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke