Søg

Godt begyndt, halvt fuldendt

Jesper Klitgaard, 3. september 2017, kl. 18:48

SønderjyskE ishockey fik den bedst mulige afslutning på træningskampene, da holdet søndag slog Aalborg pirates på en stærk tredie periode. Det resulterede i en storsejr på hele 8-3.

Der var på forhånd lagt op til en test af spillernes fysiske formåen, idet de ikke endnu i sæsonen har spillet to kampe så tæt på hinanden. Den opgave viste de sig mere end klar på, da holdet afslutningsvis havde de bedste ben og dermed kunne trække sig tilbage som det vindende hold.

SønderjyskE kom bedst fra start og var foran med to før hjemmeholdet først fik reduceret og senere udlignet, hvilket var resultatet efter de første tyve minutter. Spillet var som i fredags ganske fysisk præget, og SønderjyskE kom ud med det aggressive udtryk i spillet som det var ønsket på forhånd.

Hjemmeholdet fik bragt sig foran med 3-2 i starten af anden periode, men herefter stod der SønderjyskE på resten af perioden og kampen, hvor holdet blandt andet lidt kuriøst scorede to mål inden for 8 sekunder helt i starten af tredie periode. Det førte til en sikker sejr til sidst, hvor Søren Dau kunne sætte det sidste mål i den overbevisende 8-3 sejr.

Det var også en tilfreds cheftræner som kunne gøre status efter kampen:

– Vi fik en god start på kampen, men spillede så en knap så god anden periode. Det fik vi rettet op på og spillede en rigtig god tredie periode, udtaler Dan Ceman efter kampen, som også gav svar på, hvorvidt den fysiske form er, hvor den skal være på nuværende tidspunkt.

– Spillerne viste god form, og viste med den tredie periode at vi kan spille det spil vi ønsker igennem hele kampen. Vi tabte fokus på detaljerne i anden periode, men kom godt tilbage og var fuldt fokuserede i resten af kampen, siger han.

Nu er træningskampene ovre og nu venter det som både spiller, trænere og alle i og omkring SønderjyskE har ventet rigtig længe på, nemlig den første kamp i den nye sæson. Den spilles på fredag kl. 19.30 hvor Herning Blue Fox kommer forbi som gæster. Så sæt allerede nu kryds i kaldeneren og følg optakten igennem næste uge her på SønderjyskE’s hjemmeside

Aalborg Pirates – SønderjyskE 3-8 (2-2, 1-1, 0-5)
05:14 0-1 Justin Hache (Nielsen) PP
07:07 0-2 Thomas Spelling (Nielsen)
10:13 1-2 Pierre-Olivier Morin SH
17:22 2-2 Jeppe Jul Korsgaard (Ladehoff, Hinse)
21:30 3-2 Clay Anderson (Mi.Højbjerg, Hinse) PP
30:08 3-3 Kevin Henderson (Førster, Eskildsen) PP
40:20 3-4 Thomas Spelling ( Fiddler, Nielsen)
40:28 3-5 Justin Hache (Eskildsen, Lund)
48:12 3-6 Martin Eskildsen (Rasmussen, Dau) PP
48:46 3-7 Tyler Fiddler (Spelling, Gibson) PP
53:01 3-8 Søren Dau (Gibson, Spelling) PP
Udv.: AP 11×2, SE 7×2 + 1×5 (Damon)
Tilskuere: 819


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus