Søg

Fredag skal der bygges videre på tretrinsraketten

Per Jessen, 14. marts 2019, kl. 16:56

SønderjyskE meldte sig ind i kvartfinaleserien mod Rødovre Mighty Bulls tirsdag aften med en sikker 5-2-sejr. Nu står der 2-1 i kampe til Rødovre. Fredag skifter serien tilbage til Rødovre, og søndag spiller de to hold i Vojens med kampstart kl. 17.15.

Kvartfinaleserien blev indledt med en dårlig kamp fredag aften i Frøs Arena og et 0-1-nederlag. Søndag spillede SønderjyskE meget bedre i Rødovre, men værterne trak det længste strå i en tæt kamp. Tirsdag var SønderjyskE i førertrøjen i kamp tre. Det har lidt været som en tretrinsraket, hvor tingene er blevet bedre kamp for kamp.

– Ja, det var en tam kamp fredag. Søndagens præstation i Rødovre var ikke dårlig, men vi manglede den skarphed, som vi viste i kamp tre på hjemmebane, hvor vi måske også spillede mere direkte og gik bedre på mål. Vi er blevet bedre kamp for kamp, og det skal vi tage med til Rødovre, hvor der venter os en svær udekamp. Der kommer sikkert tryk på derovre, og det er kun dejligt med lidt liv på lægterne, siger SønderjyskE-backen Daniel Galbraith.

Hos Rødovre udgik topbacken David Suvanto i tirsdagens kamp, og målmand Stefan Ridderwall blev også erstattet sent i kampen, men det lignede nu bare noget bøvl med udstyret. Mon ikke de begge er tilbage på isen fredag aften.

Der er kampstart fredag kl. 19.30 i Rødovre, og søndag i Vojens går det løs kl. 17.15, hvor dørene til Frøs Arena åbner allerede kl. 16.00.

SIS arrangerer bustur til Rødovre. Tager du selv turen, så køb billet til udesektionen her:
https://mightybulls2.www2.dk/r/eventbuy/Kvartfinale-4—Mighty-Bulls-vs-S%C3%B8nderjyskE/341

Har du ikke købt billet til søndag, så køb den her:
https://billetto.dk/users/sonderjyske-ishockey


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus