Søg

Fredag er der rævejagt

Jesper Klitgaard, 6. december 2018, kl. 21:12

Der skal jages, og der skal kæmpes når Herning Blue Fox gæster arenaen fredag aften. Man ved, at når midtjyderne kommer besøg, skal alle spille deres bedste, og dette gælder også fredagens opgør.

SønderjyskE fik en uventet fridag, da holdet tirsdag fik aflyst turen til Hvidovre. Istedet blev dagen brugt på træning hen imod fredagens kamp i mod Herning Blue Fox, hvor der skal jagtes flere point til kontoen, så der holdes trit med de andre hold i toppen.

Gæsterne kommer med to gode sejre i bagagen, da holdet fra rævegraven spillede en perfekt weekend med sejre over henholdsvis Rødovre og Aalborg. Det har uden tvivl givet midtjyderne momentum, og de vil uden tvivl give SønderjyskE ultimativ kamp til stregen om sejren i de traditionelle tætte opgør.

SønderjyskE fik skuden på ret kurs igen med sejren over Herlev Eagles. Der var fart og tempo over kampen, og det virkede som spillerne igen fandt sammen som en homogen enhed, og hvor alle leverede og fulgte gameplanen fra start til slut.

Den disciplin er der også brug for fredag aften, idet gæsterne har for vane at straffe selv de mindste fejl. SønderjyskE har derfor brug for massiv opbakning, så mød op og vær med til at bære de lyseblå frem til sejr.

Kampen starter kl 19:30 i Frøs Arena

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus