Søg

Fokus skal skabe det gode resultat

Jesper Klitgaard, 12. marts 2018, kl. 18:13

1127

Det var som forventet en meget tæt dyst, da SønderjyskE og Esbjerg mødtes søndag eftermiddag i Vojens. Selvom kampen endte 4-0 til de lyseblå, var det ikke sigende for kampen, der var både tæt og intens.
Begge hold fik lov at slide lidt på bænkene i straffeboksene og derfor var henholdsvis over- og undertalsformationerne meget på isen, hvilket også fik kampafgørende betydning. SønderjyskE scorede nemlig tre ud af fire mål i overtal, og samtidig præsterede holdet fremragende når man var både en og to mand i undertal, ikke mindst takket være en flot præstation af Joni Myllykoski i målet.

Hans og restens af holdets flotte kamp gjorde at stillingen nu er 1-1 i serien mellem SønderjyskE og Esbjerg Energy. Næste slag udspilles tirsdag aften på vestkysten, hvor hjemmeholdet uden tvivl vil komme blæsende fra kampens start, jagtende både en revanche men også en føring i serien. Derfor forventer angriber Martin Eskildsen også en hed affære i en god kulisse, når pucken bliver kastet første gang tirsdag 20.30.
– Vi havde stolpe ind i kampen i går og det var dejligt, for det var en meget tæt kamp. Vi jagtede dog hele tiden de løse pucke og arbejde stenhårdt og det gav os sejren. Nu er det en ny kamp derovre, og det bliver endnu en tæt kamp i serien, ligesom de to første. Det skal nok blive i en god kulisse, for med vores supportere er vi sikre på at blive bakket op, også på udebane, lyder det anerkendende fra Eskildsen

Kampen i morgen bliver efter samme recept som de foregående, og det bliver igen en kamp hvor det hold der tager den sidste meter, har den største chance for at vinde. Sejren søndag har dog flyttet lidt af presset tilbage på ærkerivalerne fra vestkysten, i det de nu skal vinde for at holde hjemmebanefordelen på deres hænder.
– Alt kan ske og som sagt har det været to tætte kampe indtil nu, og resultatet igår afspejlede ikke kampens intensitet og hvor tæt den var. Så det gælder om for os at holde fuld fokus på kampen, være tilstede fra start og fortsætte med at gøre det vi gjorde så godt i sidste kamp, afslutter Martin Eskildsen.

Han er de andre lyseblå krigere er uden tvivl klar, når den første puck smides til den tredie kamp i serien. Det gør den tirsdag aften kl 20:30, og vi glæder os til at opleve den massive og fantastiske opbakning fra lægterne en gang til.

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus