Søg

Finsk kriger tager endnu en sæson i SønderjyskE Ishockey

Jacob Ravn, 4. maj 2019, kl. 5:30

Finske Christian Silfver gjorde det så godt i SønderjyskE Ishockey i sidste sæson, at han er blevet belønnet med endnu en sæson i klubben.

Christian Silfver kom først til SønderjyskE Ishockey lige inden julemåneden, og den finske back skulle også vise sig at være lidt af en julegave for klubben.

Den 27-årige finne fik en stor rolle i sølvsæsonen, og begge parter har været så tilfredse med samarbejdet, at Silfver nu er kommet på kontrakt for 2019/2020-sæsonen.

– Han blev hentet i Hvidovre midt i sæsonen, og han har – lige som han gjorde, da han var i Herning – vist, at han kan begå sig i ligaen. Han bringer noget offensivt spil til holdet, og han er en stor kriger i den defensive zone, og han har bare den helt rigtige indstilling til tingene. Vi ved, hvad han står for, og han ved, hvad vi står for som klub, og jeg er rigtig glad for at have ham som genganger fra sidste sæson, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Silfver udtales ”silver”, men den finske back var langt fra tilfreds med, at sidste sæson endte med sølv. Når du når så langt, vil du have det hele med, og sportschef Lykkeskov er sikker på, at han får en topmotiveret Silfver tilbage efter sommerferien.

– Vi var alle kede af, at guldet glippede, når vi nu nåede finalen, men især Silfver havde svært ved at acceptere det, fordi han også fik sølv med Herning sæsonen forinden. Han har et mål om at vinde ligaen, og jeg kan garantere for, at han har ild i øjnene, og det er et godt udgangspunkt. Han var en vigtig spiller for os, da han kom til, og jeg glæder mig til at se ham over en hel sæson, siger Kim Lykkeskov.

Mens Christian Silfver altså fortsætter i lyseblåt, ligger det også fast, at Phillip Marinaccio og Jordan Pietrus ikke er i SønderjyskE i næste sæson. Marinaccio er ikke blevet tilbudt en ny kontrakt, mens Pietrus har stoppet sin aktive karriere. SønderjyskE Ishockey takker begge spillere for deres indsats i klubben.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus