Søg

Fighterne byder velkommen

Jesper Klitgaard, 11. september 2017, kl. 16:53

Tirsdag middag hopper de SønderjyskE ishockeyspillere i bussen og bevæger sig tværs over landet, hvor Hvidovre Fighters agerer værter for det første møde mellem de to mandskaber. SønderjyskE fik ikke lige den start man havde ønsket sig, da holdet fredag aften tabte på hjemmebane med 0-3 til Herning. Derfor er det et sultent mandskab som drager afsted for forhåbentligt at samle sæsonens første tre point.

Værterne fra Hvidovre led også et nederlag i deres tilbagevenden til den bedste danske ishockeyliga, da Herlev tog en smal 4-3 sejr i lokalderbyet. Derfor må det også forventes at Hvidovre vil kæmpe med alt hvad de har lært for at de også kan få sæsonens første sejr.

SønderjyskE har siden nederlaget i fredags arbejdet intenst med detaljerne i spillet, således at den proces det er at indføre et nyt spilsystem kommer tættere sit mål. Stemingen i truppen er, selvom spillerne mest af alle ønskede en sejr i fredags, ikke blevet ringere, tværtimod kommer det fra assisterende kaptajn Mads Lund.

– Stemningen i truppen er kanon, det virker til at alle kan sammen. Så nu vil vi bare gerne igang med at vinde kampe, lyder det fra den hårdtarbejdende angriber.

SønderjyskeE’s cheftræner Dan Ceman ser også frem til kampen, som han forudser kan blive ganske intens.
– Det er Hvidovres første hjemmekamp, og de vil helt sikkert komme med en masse energi. Vi skal forsøge at spille vores aggressive stil, men samtidig også spille meget smartere end vi gjorde i fredags, hvor vores angrebsspil ikke var kontrolleret nok, siger Dan Ceman, som sammen med resten af truppen kan se den første puck blive smidt kl 19:30. Følg med her på SønderjyskE’s hjemmeside for reaktioner efter kampens afslutning

Foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus