Et enkelt point i Final4-generalprøve

SønderjyskE spillede tirsdag aften udekamp hos Odense Bulldogs. I hvad der var generalprøven til weekendens Metal Final 4 blev det til et enkelt point. De fynske værter vandt 4-3 efter overtid.

Der var muligheder for flere point i aftenens kamp, men SønderjyskE måtte se sig besejret af et Odense-hold, som var en tand skarpere. Det var lidt den omvendte verden, for SønderjyskE spillede i store perioder ganske udmærket, men i anden periode så det ikke godt ud. Blot fire skud havde SønderjyskE på mål i anden periode, men her faldt to af SønderjyskE’s mål.

En føring på 1-0 efter første periode var i underkanten. Martin Eskildsen var over en retur, efter Anton Öhman havde sendt lynhurtige Mathias Boring afsted mod mål. Gæsterne scorede to mål i starten af anden periode, og det var som om, at SønderjyskE aldrig kom i gear i den periode. Alligevel fik Brendan Harms og Mike Little udlignet til henholdsvis 2-2 og 3-3. Det var Harms’ første scoring i SønderjyskE-trøjen denne sæson.

Der var debut til den nye SønderjyskE-spiller Alex Rauter, og han slap fint fra sin første kamp i Metal Ligaen. Rauter var wing i en kæde med Mathieu Foget og center Mads Eller. Rauter og Co. trykkede godt på i tredje periode, men perioden forløb uden nogen mål, og så kunne Odense trække sig sejrrigt ud af opgøret med et powerplay-mål i overtiden. Dermed et enkelt point med hjem i bussen.

Nu gælder det om at flytte fuld fokus på Metal Final 4, hvor SønderjyskE skal forsvare pokaltitlen i Aalborg. Fredag 18. februar kl. 17.00 kastes pucken i den nordjyske hovedstad til semifinalen mod Herning Blue Fox, og forhåbentlig venter der så en finale dagen efter. Den 23. februar kommer Herlev Eagles i Metal Ligaen på besøg i Frøs Arena med kampstart kl. 19.30.

Odense – SønderjyskE 4-3 OT (0-1, 3-2, 0-0, 1-0)
10.52 0-1 Martin Eskildsen (M.Borring, Öhman)
20.14 1-1 Topi Piipponen (Ehlers, Cip)
23.31 2-1 Lukas B. Nielsen (True, Skvorcovs)
25.38 2-2 Brendan Harms (Brown)
35.04 3-2 Rasmus Simonsen (Larsen, Nielsen)
36.20 3-3 Mike Little (Eskildsen, Biel)
64.38 4-3 Gunars Skvorcovs (Piipponen, Cip) PP