Søg

Endelig går det løs

Jesper Klitgaard, 13. september 2018, kl. 19:00

Fredag aften bliver der igen spillet om point, når SønderjyskE tager hul på sæsonen med et besøg hos Rødovre Mighty Bulls.

SønderjyskE har haft en rigtig god optakt, hvor forskellige sammensætninger er prøvet af og hvor spillerne har lært hinanden godt at kende, både på og udenfor isen. Det har kastet fem sejre af sig i fem kampe, og selvom der ikke er væsentlig fokus på om man vinder eller taber, er det altid sjovere at gå ind til sæsonpremieren med en god følelse i kroppen. Det har Anders Førster og resten af truppen, men ved godt at der venter en hård opgave fredag aften i hovedstaden: – Ja den gode følelse er der helt sikkert, men en ting er opstart, og noget andet er turneringskampe. Vi skal ud og spille 60 minutters hockey, for vi ved hvor gode og hurtige Rødovre er, så der skal fuld fokus på. Jeg forventer mig en tæt kamp, for det er altid svært at komme til Rødovre, og vi skal være på dupperne fra start, ellers bliver man kørt over i Rødovre, og som tendenserne har været indtil videre, så gælder det om at være skarp i undertal og overtalspillet” lyder analysen fra Anders Førster.

 

Samme indgangsvinkel har sportschef Kim lykkeskov, der om nogen på egen krop har mærket, hvordan modgangen kan være til at tage og føle på i Rødovre skøjte arena: -Vi skal være ude af den bus og klar fra kampens start. Det er klicheagtigt at sige det, men ikke desto mindre er det sandheden. Hvis vi kun spiller med 80% og ikke har ild i øjnene, så vinder vi ikke mod et hårdtarbejdende og stærkt hold som Rødovre, der kun bliver endnu stærkere, hvis først stemningen er med dem fra sumpens side. Vi vil have point med hjem over broen, men det kræver at hver mand yder sit bedste” lyder det fra sportschefen.

Han og de andre aktører kan se sæsonens første puck blive smidt kl 19:00 og vi følger op på kampen her på siden.

 

Arkivfoto: A.Stollig

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus