Decimeret trup sled forgæves i Herlev

SønderjyskE tabte søndagens udekamp hos Herlev Eagles, der sejrede med 4-1 i en kamp, som ellers var ganske jævnbyrdig.

Det var stolpe ud i dagens kamp. Og lettere blev det heller ikke af, at Mike Little og Nikolaj Krag også sad over. Dermed var otte spillere i truppen ukampdygtige. Alligevel formåede de lyseblå at give Herlev kamp til stregen. Da Victor Björkung endnu en gang viste sine evner i powerplay stod der 1-1 fem minutter inde i anden periode. Gabriel Desjardins og Alex Lavoie stod for forarbejdet bag Herlev-målet.

Godt nok kom Herlev på 2-1 i et powerplay, men efterfølgende havde SønderjyskE flere gode muligheder for at udligne. I stedet slog Herlev kynisk til sent i anden periode med to hurtige scoringer bag Patrick Galbraith. Det var reelt afgørelsen inden tredje periode, hvor der ikke faldt flere mål.

Nu venter landsholdspausen, hvor der trods alt er over en uge til at få flere spillere klar til kamp igen. Tirsdag den 14. februar er der kl. 20.00 i vinterferien hjemmekamp mod Odense Bulldogs. Og så er der i skrivende stund også kun to uger til Metal Final 4.

Herlev – SønderjyskE 4-1 (1-0, 3-1, 0-0)
12.43 1-0 Alexander Lindqvist-Hansen (Kring, Asperup)
24.15 1-1 Victor Björkung (Desjardins) PP
28.36 2-1 Matthias Asperup (Jonsson, Popovic) PP
36.02 3-1 Matthias Asperup (Alasaari, Popovic)
37.18 4-1 Mikkel Bertelsen (Åhström, Mortensen)
Game misc.: Maksim Popovic, HE og Daniel Kønig, SE
Udv.: HE 4×2 + 1×5, SE 10×2 + 1×5