Søg

Daniel Nielsen vender hjem til Vojens

Jacob Ravn, 5. maj 2019, kl. 5:30

Efter nogle år i Herning vender Daniel Nielsen hjem til Vojens og SønderjyskE Ishockey, hvor han har fået en toårig kontrakt.

Han fik sin ishockeyopdragelse i Vojens IK, og efter fire sæsoner i Herning Blue Fox vender 21-årige Daniel Nielsen nu tilbage til Vojens og SønderjyskE Ishockey, hvor forwarden har fået en toårig kontrakt.

– Det er en kæmpe fornøjelse at byde en gammel Vojens-dreng velkommen hjem igen. Nu har han haft nogle sæsoner i Herning, og tiden var inde til at komme hjem og spille i den lyseblå trøje, og det er jeg meget glad for. Vi kender ham, og han har faktisk holdt sin sommertræning ved lige her i klubben, mens han var i Herning, så vi har løbende fået talt en masse ishockey.

– Vi ved, hvad han står for, og jeg glæder mig til at se ham lægge de lag på, han skal, men så tiltænker jeg ham også en rimelig stor rolle på holdet, når han først kommer rigtig i gang, siger sportschef Kim Lykkeskov.

En skade holdt Daniel Nielsen ude i det meste af sidste sæson, men Lykkeskov forventer en helt frisk forward efter sommerferien.

– Han er blevet opereret, og det er gået fint, og han er i fuld vigør og sulten efter at kæmpe for løverne her i Vojens. Jeg glæder mig meget til at se ham på hjemmebanen igen, siger Kim Lykkeskov.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus