Søg

Dan Ceman: Vi skal forsøge at holde intensiteten

Lars Jensen, 15. oktober 2017, kl. 7:58

SønderjyskE måtte strække våben til Herning Blue Fox, efter en tæt og intensiv kamp fredag aften i Kvik Hockey Arena i Herning.

Efter kampen fangede vi cheftræner Dan Ceman for en kommentar.

– Langt størstedelen af kampen var i et højt tempo både frem og tilbage. Vi fik et enkelt mål i powerplay, men en smule mere skarphed under vores powerplay i første periode, ville have gjort underværker.
Et par individuelle fejl gav Herning 2 mål. Vores fjerde kæde skal helst spille til 0 og så var der en overgang i anden periode efter deres føringsmål, hvor Herning virkeligt udspillede os.
De fik momentum ud af det og vi var på hælene.  – Jeg vil rigtigt gerne se os mentalt stærkere i situationer som den efter målet.
I tredie periode lykkedes det os at afværge 8 minutters undertal via en hel outstanding holdpræstation. Spillerne gav virkeligt alt, blokkede skud osv, men det koster energi at spille så meget i undertal, men vi havde vores chancer i tredie periode.
Men kort ridset op, så kan man ikke sætte en finger på spillernes indsats, små detaljer kunne have vendt kampen og så var det et par individuelle fejl der afgjorde kampen til deres fordel. Joni stod helt fantastisk og det samme gjorde Hernings målmand i den anden ende.

– Nu bliver det endnu en tæt kamp på søndag på udebane med Rødovre Mighty Bulls. Vi skal forsøge at holde intensiteten fra de seneste kampe og spille vort eget spil, men som tidligere sagt, så er det endnu en svær udebane kamp der venter. Rødovre er varme og har hentet 12 point i de seneste 5 kampe.

Sådan var ordene fra cheftræneren.

Kl 14.00 smides pucken i Rødovre Skøjte Arena

Næste hjemmekamp er på tirsdag, hvor Hvidovre Fighters kommer på besøg i SE-Arena.

Arkivfoto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus