Søg

Canadisk måltyv til SønderjyskE

Kell Haugaard, 11. juni 2016, kl. 5:30

Canadisk måltyv til SønderjyskE

Hos SønderjyskE arbejder man på højtryk i sommervarmen med sammensætningen af holdkort og spillertrup til den kommende ishockeysæson. Klubben har gennem længere tid været i dialog med den canadiske angriber, Harrison Reed, og dennes agent.
Parterne er nu blevet enige om en foreløbigt etårig aftale, og de ishockeyglade sønderjyder kan allerede godt begynde at glæde sig til spillerpræsentationen i august i SE Arena.
Harrison Reed kan fremvise et meget spændende CV med bl.a. draftingen i 2006 til NHL klubben Carolina Hurricanes. Han har efterfølgende spillet 208 kampe i den stærke AHL liga, og i de seneste tre sæsoner har han huseret i Tyskland i både DEL 1 og DEL 2.
I hans første sæson i tysk ishockey leverede han imponerende 90 points for 54 kampe, og han blev da også fortjent kåret som årets forward i DEL 2. I samme sæson var han forwarden med flest scorede mål og flest scorede points.

Adm. direktør Klaus B. Rasmussen er da også meget spændt på at præsentere den canadiske måltyv for klubbens fans og sponsorer:
– Vi får en spiller, som har en fantastisk vindermentalitet samtidigt med, at han bare kender vejen til netmaskerne. Han er en utrolig pointmaskine, som med sin skøjtestærke og meget hårdtarbejdende tilgang passer perfekt til vores værdier i SønderjyskE.
Harrison Reed er efter tre sæsoner i Tyskland godt inde i europæisk ishockey og én af de ”signinger”, som vi i den grad ser frem til at opleve live på isen i den kommende sæson i SE Arena, understreger Klaus B. Rasmussen.

Fakta Harrison Reed
Nationalitet:     Canada
Alder:             28 år (18.01. 1988))
Højde:             185 cm.
Vægt:             85 kg.
Position:         Forward
Fatning:          Højre
Kontrakt:         1 år (30.06. 2017)
Trøjenr:           ikke oplyst
Statistik:         www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Bl.a. Albany River Rats, Lake Erie Monsters, Houston Aeros, Eispiraten Crimmitschau, Straubing Tigers, Dresdner Eislöven.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus