Søg

Canadisk guldvinder til SønderjyskE

Kell Haugaard, 19. maj 2017, kl. 5:30

Canadisk guldvinder til SønderjyskE

Han vandt, i sin første sæson i europæisk ishockey, det danske mesterskab med Esbjerg Energy. Nu fortsætter karrieren hos SønderjyskE, hvor Tyler Fiddler efter planen lander primo august efter en velfortjent sommerferie.
Sportschef Kim Lykkeskov har dermed fået endnu en brik, og en meget vigtig en af slagsen, på plads til den kommende sæson:
– Tyler Fiddler er en meget dygtig og ansvarlig tovejscenter, som skal spille center hos os. Hans statistik (kan bl.a. ses på ishockeysiden Eliteprospects.com, red.) taler for sig selv. Han arbejder hårdt, og er heller ikke bleg for at kaste sig ned i skuddene foran mål. En typisk, nordamerikansk vindertype, som ved, hvad der kræves for at nå til tops, fortæller Kim Lykkeskov, og fortsætter:

– Han er en dybt seriøs sportsmand, som startede op på sommertræningen i styrkerummet bare fjorten dage efter at han vandt DM guld. Han er meget ambitiøs, og vi vil gerne være med til at hjælpe ham videre i karrieren. En profil som Tyler Fiddler øger på den anden side naturligvis også vores chancer for at opnå vores mål i SønderjyskE. Et af disse mål er bl.a. fokus på den danske pokalturnering (Metal Cup, red.). Vi starter, hvis muligt, sæsonen op med syv udenlandske spillere på holdkortet, fastslår Kim Lykkeskov, som dermed på importlisten fortsat mangler at finde to backs og endnu en forward.

Fakta Tyler Fiddler
Alder:             26 år (27.06. 1990)
Højde:            183 cm.
Vægt:             79 kg.
Position:         Forward – Center
Fatning:          Venstre
Kontrakt:        Sæson 2017/18
Trøjenr:           Ikke oplyst
Statistik:         www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Calgary Hitmen, Univ. of Calgary, Mount Royal Univ., Colorado Eagles, Esbjerg Energy.

FOTO: Annemette Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus