Søg

Alle mand til Odense

Jesper Klitgaard, 31. januar 2019, kl. 19:19

Der er lokalderby på programmet, når SønderjyskE fredag aften drager den korte tur til Odense, hvor hundene fra Odense Bulldogs vil gøre alt for at ødelægge SønderjyskE’s jagt på point.

Det er ikke blevet til mange sejre for hjemmeholdet denne sæson, men det er langt fra ensbetydende med at værterne ikke giver kamp til stregen. Der er rigeligt med bid tilbage hos fynboerne, der dog har haft de berømte marginaler imod sig, og i mange af de tabte kampe, har fynboerne været med i kampen om point helt til kampenes afslutning.
Således også i Odense Bulldogs sidste kamp, hvor gæsterne fra Frederikshavn måtte kæmpe sig tilbage fra at være nede med 2-4, til at kunne sejre med 6-4 da kampen var slut. Forud var gået en kamp, hvor målene var kommet tæt på hinanden, men hvor hjemmeholdets kræfter slap op til sidst.

SønderjyskE fik tre gode point med hjem fra kampen i Aalborg, hvor piraterne blev besejret med hele 4-1. Dermed fik SønderjyskE lagt lidt afstand i kampen om den vigtige andenplads til netop Aalborg, hvilket betyder at kampen imorgen kan blive essentiel i kampen om yderligere point.
Onsdagens udekamp blev vundet på netop den kynisme og skarphed, der paradoksalt nok manglede i fredagens Final4 semifinale, og dette skal bringes ind i kampen fra start, for at kunne tage modet og kamplysten ud af hundehuset: – Nøgleordet bliver fokus, lyder det fra sportschef Kim Lykkeskov, der efter holdets sidste træning kunne tænke fremad mod fredagens opgør: – Vi viste i kampen mod Aalborg, hvor kliniske vi kan være, når vi holder fokus på vores eget spil og vores egen attitude. I den kamp bidrog alle til sejren, og den holdning skal vi tage med til Odense fredag aften, lyder det kort fra Lykkeskov, der selvfølgelig håber på at kunne punktere fredagsstemningen hos hjemmeholdets fans.

Det kan blandt andet gøres ved at så mange fans med lyseblå hjerter tager turen til Fyn, og på nuværende tidspunkt har SønderjyskE ishockey support samlet over 100 fans, som med busser drager afsted for at heppe på drengene.
Vi håber selvfølgelig på at endnu flere vil finde vej, så vi kan få skabt den bedst mulige stemning til fordel for Pelley og Co. Odense Bulldogs har planlagt happy hour, livemusik og meget andet, så der er egentlig ikke noget undskyldning for ikke bruge fredagen i Odense skøjtehal.

Der er kampstart kl 19:30, så SE’s vi??

 

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus