én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Alberte har sat kulør på skyboksetagen

Annonce

Skyboksetagen i Frøs Arena er blevet klædt i SønderjyskE-farver. Alberte Handberg har som et lærlingeprojekt kastet sig over opgaven og løst den på flotteste vis.

Alberte Handberg er lærling hos Vojens Malerforretning, og her står man altid klar til at hjælpe SønderjyskE, der har haft et ønske om at få friske farver på gangen med skybokse.

– Vi bakker altid op om SønderjyskE, og Alberte, der en af vores dygtige lærlinge, har på flotteste vis taget sig af opgaven. Det er dejligt med unge mennesker, som virkelig vil håndværket. Jeg er meget glad for resultatet, udtaler malermester Jens Andersen fra Vojens Malerforretning.

Endevæggene har fået den mørkeblå SønderjyskE-farve, mens alle dørkarme er blevet lyseblå. Som en ekstra detalje valgte Alberte Handberg at bruge den lyseblå farve rundt om indgangsdøren til skyetagen. Over et par uger har lærlingen haft travlt med penslen og malerbøtten på den lange gang, der huser 11 skybokse.

– Vi havde to farver at arbejde med. Den lyseblå og den mørkeblå. Vi besluttede os hurtigt for, at dørkarmene skulle have den lyseblå farve, som godt kan være lidt udfordrende at arbejde med. Det føltes som et stort projekt, da jeg skulle i gang, men hurtigt fik man overblik over det, og jeg er glad for det nu er færdigt. Det har været spændende og lærerigt, forklarer en tydeligvis stolt Alberte Handberg.


Malermester Jens Andersen er med rette stolt af sin lærling

Hos SønderjyskE er man også glade for resultatet, og marketingchef Kell Haugaard roser den talentfulde malerlærling.

– Vojens Malerforretning har igen været på banen for SønderjyskE. Vores administrationslokaler er over flere omgange blevet iklædt de kendte SønderjyskE-farver. Denne gang er det hele skyboksetagen, som trængte til en kærlig hånd. Det er blevet et fantastisk flot resultat, og vi glæder os til at slå dørene op for de mange gæster til den nye sæson. Vi taler selv meget om udvikling af egne talenter i sportens verden. Med Alberte Handberg er der også tale om et stort talent. Hun har selv styret projektet, og er selv kommet med gode og kreative forslag til det, der møder gæsterne til ishockeykampene. Det er godt håndværk, og Alberte kan godt være stolt af resultatet, siger Kell Haugaard.

Her er lidt billeder:

 

   

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke