Søg

16-årig fik sin ilddåb

Per Jessen, 22. august 2017, kl. 15:08

Anders Biel fejrede i juli sin 16 års fødselsdag, og den talentfulde ishockeyspiller fik i fredags sin første kamp for SønderjyskE, da han løb på isen mod Esbjerg Energy i en velbesøgt SE Arena.

Næsten 2500 tilskuere var på plads, og til indløbet hang der ved spillerindgangen vanen tro børn og unge, der gav “high five” til spillerne på vej ud på isen. Anders Biel tog det nu ganske køligt i trøje nummber 63 – også selvom han fik en hård tackling i det første skift, så leverede han en ganske fin præstation.

– Det var fedt at prøve. Jeg fik først tidligt på dagen at vide, at jeg skulle spille med. Det gav lige kortvarigt lidt nerver, men ellers er det jo bare en kamp, som alle andre, siger Anders Biel, som også har erfaring fra U16-landsholdet.

Cheftræner Dan Ceman roste ham efter kampen for at levere en god indsats. Kort før tid var han endda tæt på at score.

– Der kommer et skud ude fra og inde foran mål får jeg pucken styret. Det var tæt på, at den gik ind. Jeg håber selvfølgelig, at der bliver brug for mig igen, men jeg er også godt klar over, at jeg har lang vej. Det er jo altid en drøm for en ung spiller at komme til at spille for sit klubhold, siger Anders Biel.

Den unge sønderjyde har gjort det godt til træningen, og da Greg Gibson sad over mod Esbjerg, så fandt den unge forward plads i fjerdekæden. Spørgsmålet er om Gibson er klar til onsdag mod norske Storhamar. Der er kampstart kl. 19.00 i SE Arena, og der er fri entré til kampen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus