Søg

VM pausen er forbi, nu gælder det Skanderborg

Anders Gormsen, 1. februar 2019, kl. 17:28

Efter VM pausen skal herrehåndbold ligaen skydes i gang igen, og for SønderjyskEs lyseblå krigere går det lørdag eftermiddag løs mod Skanderborg i Broager Sparekasse Skansen.

Skanderborg har været sæsonens store positive overraskelse indtil nu. Holdet har vist stor styrke inden jul og indtager femte pladsen med 23 point. Det er et stærkt kollektiv med en giftig kontrafase der kommer på besøg og vi skal præstere på højeste niveau hvis vi skal gentage succesen fra det første opgør hvor Kasper Christensens hold sejrede med 25-31.

Optakten har været lidt en blandet omgang fortæller cheftræneren

– Jeg synes det er svært at spå om hvor vi står efter vi har været væk fra betydende kampe i lang tid. Januar har været præget skader og uheld og i træningskampene har der været gode takter, men bestemt også mindre gode. Det skal vi forsøge at få styr på lørdag eftermiddag, hvor vi kommer op mod et rigtig stærkt Skanderborg hold.

– Nøglepunkterne for os er at få eksekveret godt i angrebet for på den måde at tage brodden af Skanderborg kontraspil. Vi skal spille klogt i begge ender af banen og forsøge at spille etableret angrebs- og forsvarsspil og få kampen afviklet på vores præmisser.

– Vi er fortrøstningsfulde og tror på et godt resultat, selvom Chris Holm Jørgensen er ude på ubestemt tid. Til gengæld er Alexander Hansen og Mikkel Møller klar igen mens Christian Jensen fortsat er ude med en skadet menisk.

SønderjyskE – Skanderborg spilles lørdag d. 2. februar kl. 15.00 i Broager Sparekasse Skansen

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus