én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vigtigt og spændende opgør i vente

Annonce

Det er et yderst vigtigt opgør i HTH Herreligaen der skal spilles torsdag aften, når vi spiller mod TTH på udebane. En kamp der for begge hold kan vise sig at være afgørende i bundstriden.

Det er en kamp mellem to hold der ligger i den tunge ende af tabellen og kæmper for at komme fri af risiko for den direkte nedrykning. Vi går ind til kampen med et nederlag mod BSH i den seneste kamp efter et flot sejr ude over Skive. TTH er stik mod alle odds placeret på en af de nederste pladser i tabellen efter et 2022 der bestemt ikke er gået deres vej. Hele 9 nederlag i træk er det blevet til for holdet fra Holstebro.

Det betyder dog ikke at det et dårligt hold, men i takt med nederlagene forsvinder troen lidt på egne evner, ligesom hos os selv og derfor bliver det også en stor mental udfordring for begge mandskaber.

Assistenttræner Rasmus Vandbæk forudser at det godt kan blive en noget nervøs kamp.

– Man skal ikke vide meget om dansk herrehåndbold for at forstå at det er en kamp hvor der er rigtig meget på spil for hold, og derfor kan det måske godt gå at blive en kamp præget af nervøsitet.

– Selvom TTH har en række dårlige resultater bag sig skal man ikke tage fejl af at det er et klassemandskab vi kommer til at møde. De har manglet stabilitet og manglet niveau i nogle kampe, men det er et hold fyldt med dygtige spillere. De har i de seneste opgør fundet tilbage til noget af det de er rigtig dygtige til, nemlig kontraspillet med tryk på både 1. og 2 bølgen.

– Derfor bliver et af nøgleordene at vi får vores returløb på plads og sørge for at de kommer til at slås for scoringerne. Det kan vi også gøre ved at omgås bolden fornuftigt og sørge for at komme til fornuftige afslutninger. Lige som de vil vi også gerne have gang i kontraspillet og den del af spillet kan godt vise sig at blive kampafgørende

– Ud over det skal vi forsøge at stå imod deres 7 mod 6 spil som de har brugt meget og som de er dygtige til.

– Ellers har vi brugt rigtig meget tid på os selv og de ting vi kan gøre noget ved, samtidig har vi snakket meget om hvilket udtryk vi gerne vil stå for .

Efter lidt sygdom og skader er alle spillere på benene igen og klar til at give den fuld gas på banen og forhåbentlig hente et par point med hjem.

TTH Holstebro-SønderjyskE spilles torsdag d. 31. marts kl. 19.00 i Gråkjær Arena.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke