Søg

Vigtigt lokalopgør

Anders Gormsen, 13. februar 2019, kl. 17:55

Det er ikke “bare” en håndboldkamp der spilles i Broager Sparekasse Skansen torsdag aften, når Ribe-Esbjerg kommer på besøg, det er et lokalopgør der kan blive afgørende for hvilket af de to hold der ender i slutspillet.

Intet vil være afgjort efter kampen i morgen, men vinderen kan stå med det bedste udgangspunkt. Inden kampen er vi to point foran gæsterne og med en sejr på 23-21 i det første opgør er vi også bedst indbyrdes.

Det skulle meget gerne forsvares på hjemmebanen torsdag aften.

Ribe-Esbjerg kom lidt sløjt i gang ,med sæsonen, men med 8 point i de seneste 6 kampe er holdet kommet godt igen og har fået troen tilbage. Det er et homogent og stærkt hold og vi får hænderne fulde i samtlige 60 minutter.

I vores seneste to kampe har henholdsvis angrebsspillet og forsvarsspillet fungeret på skift. Skal vi have udbytte mod Ribe-Esbjerg skal begge ting gerne fungere sammen i hele kampen og der er da heller ingen grund til at tro at det ikke skal kunne lade sig gøre. Holdet er hårdt ramt på ressourcerne, ikke mindst med Frederik Ladefogeds karantæne og Chris Jørgensens hjernerystelse, men der skal ikke herske tvivl om at samtlige lyseblå krigere er klar til at give sig fuldt ud for at hente sejren.

Vi skulle gerne have Broager Sparekasse Skansen helt op at koge fra start til slut, så spillere og tilskuere kan kæmpe sammen. Mød op og støt de lyseblå i kampen for point.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus