Søg

Vanvittig fight gav ny sejr over TTH

Anders Gormsen, 7. maj 2019, kl. 22:21

Med stort set hele bagkæden ude med skader skulle der nærmest mirakler for at hente point mod TTH og de blev leveret af et topmotiveret SønderjyskE mandskab der overaskende vandt 29-28.

Kampen var knap fløjtet i gang før vi var bagud med 0-2 og man frygtede det værste. Der skulle dog ikke gå ret lang tid før vi havde fået kontakt ved hjælp af tålmodig angrebsspil med Mikkel Møller som playmaker og en god stabil defensiv der gav mulighed for nogle flotte kontrascoringer.

Efter et fint første kvarter stod der således 8-7 på tavlen, men et par fejl blev omgående straffet af gæsterne. Kampen bølgede frem og tilbage og man kunne ikke andet end være imponeret over det udtryk de lyseblå kom med, spillerne ville ganske enkelt vinde. De sidste 10 minutter spillede vi 7 mod 6 og med 6 minutter igen af halvlegen havde det resulteret i en føring på 13-12. De  første 30 minutter endte med en føring til udeholdet efter en rigtig flot præstation af vores trup.

De sidste 30 skulle blive en neglebidende gyser for de 1938 tilskuere der var mødt op. Holdene skiftedes til at score og til at være i front med et mål eller to. Der var øredøvende opbakning til de lyseblå der kvitterede med flot spil og fantastiske scoringer og ved 24-24 med 10 minutter igen stod hele hallen op. 27-26 blev vekslet til 27-28 blot to minutter før slut og Kasper Christensen smed det grønne time-out kort.

Det havde den ønskede effekt. Først scorede Arnar Birkir Hálfdánsson sit ottende mål og da Kristian Pedersen smed bolden i tomt mål til føring 29-28 med 30 sekunder tilbage var taget ved at ryge af Broager Sparekasse Skansen og jublen tog yderligere til da samme Kristian Pedersen stod for sin 16. redning i kampen blot to sekunder før der blev fløjtet af.

Hallen eksploderede i jubel over en sejr der på ingen måde var ventet, især når man tager holdets manglende ressourcer i betragtning, men på uimodståelig fight og vilje lykkedes det at hente slutspillets anden sejr.

Det er næsten ikke fair at fremhæve nogen frem for andre efter sådan en indsats, men Arnar Birkir Hálfdansson med 8 mål, Kristian Pedersen med en redningsprocent på 40, og den afgørende scoring samt en flot indsats af Mikkel Møller på playmaker positionen fortjener store roser. Det samme gør træner teamet der havde fået sat holdet op til en flot præstation hvor alle løste opgaven til perfektion.

SønderjyskE-TTH Holstebro 29-28 (14-15)

Målscorere for SønderjyskE: Arnar Birkir Hálfdánsson 8, Rasmus Nielsen 6, Kasper Olsen og Mikkel Hansen hver 4, Frederik Ladefoged og Mikkel Kjær Møller hver 2, Kristian Dahl Pedersen, Rasmus Bertelsen, og Frederik Børm hver 1.

Målscorere for TTH Holstebro: Kay Evert Smits 8, Magnus Bramming 6, Kasper Emil Kildelund 4, Jonas Porup 3, Lars Mousing og Victor Östlund hver 2, Niels Lindholt, Vignir Svarvarsson og Sebastian Frandsen hver 1.

Udvisninger: SønderjyskE 2, TTH Holstebro 1

Tilskuere: 1938

Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup

Observatør: Kjeld Løvqvist

Arkivfoto: Jürgen Schadow

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus