Søg

Turen går til Nordsjælland

Anders Gormsen, 10. februar 2019, kl. 14:53

Det er kamp med meget på spil for begge hold, når vi mandag aften gæster Nordsjælland Håndbold i 20. runde af herrehåndbold ligaen.

Nordsjælland, med 11 point for 19 kampe, kæmper for at slippe væk fra bunden og kan med en sejr slå et lille hul ned til Ringsted på sidstepladsen.

Nordsjælland har senest vundet over KIF på udebane med 24-26 og kom dermed godt i gang efter VM pausen. Ellers har holdet sæsonværet præget af mange kampe er tabt knebent med et mål eller to, så det er et hold man skal have stor respekt for.

Vi kæmper indædt for at holde fast i det gode spil fra efteråret og drømmen om en plads i slutspillet og her vil en sejr i Nordsjælland være et godt afsæt.

Vores første kamp efter landskampspausen blev ikke den ønskede succes med nederlaget til Skanderborg på 21-21 og i forhold til den kamp er der flere ting der skal løftes i niveau.

Heldigvis var der også mange gode takter der kan tages med fra den kamp som cheftræner Kasper Christensen fortæller

– Det er påkrævet at vi får løftet niveauet i forhold til Skanderborg kampen, vi viste dog rigtig gode defensive takter i den kamp og det skal vi naturligvis bringe med videre.

– I den forgangne uge har vi arbejdet meget med angrebsspillet og forsøgt at finde de påkrævede løsninger. Spillerne har arbejdet hårdt og godt og vi tager til Nordsjælland fulde af fortrøstning.

– Jeg er ikke i tvivl om at der venter os en hård kamp mod et homogent Nordsjælland hold. Vi spiller normalt nogle gode kampe mod hinanden, men vi håber og tror på at vi kan levere en koncentreret indsats og forhåbentlig hente begge point med til Sønderborg.

Nordsjælland Håndbold – SønderjyskE spilles mandag d. 11. februar kl. 20.00 i Helsinge-hallen


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus